Ebben a helyzetben mit lehet tenni?
Próbálom összefüggően érthetően leírni a dolgot.
18 éves fiú vagyok és az apámmal egyáltalán nem vagyok jó kapcsolatban..sőt,egyenesen gyűlölöm.Nem olyan szintű dolgokra kell gondolni hogy mert nem vette meg nekem az új iPhonet és társai.
A gyerekkorom egy csődtömeg miatta,a szemem láttára pofozta meg nem egyszer anyámat még általános sulis koromban és volt hogy én is kaptam elég durván,ilyenkor jön az hogy miért nem vál el.Apám nagyon magas beosztásban dolgozik és az egyetlen dolog amit fel tud mutatni hogy sok pénze van és anyám sajnos vagy nem sajnos de elég megbocsájtó ember,nekünk akart jót hogy átlagon felüli körülmények közt nőljünk fel.Pár napja beadta a vallópert viszont ez gondolom nem egy hét mire vége lesz.Ahogy hazaérek általában üvöltözünk egymással és ahelyett hogy suli után például ehessek(jelzem ilyen egy szendvicseken élek)inkább felzavar a szobámba(az utóbbi időben meg lett a látszata is fogytam kb 10 kilót,pláne hogy amúgy se vagyok egy nagydarab gyerek).A kérdés pedig az hogy hogy lehet megoldani ezt az időszakot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!