Mindenki engem hibáztatt mit csináljak?
5hónapos húgom leesett az ágyról. Laptopoztam anyám bejött lerakta a húgomat és rakott a kályhára,de egy szóval nem mondta,hogy
figyeljek rá és leesett az ágyról.Szerintettek az én hibám volt??
Lehet valami baja a húgomnak??
Most mentek orvoshoz

Most akkor figyeljek 0-24ben arra hogy mikor lesz baj/mikor nem figyel valaki a hároméves unokahugimra? Ne csinaljak semmit nyugodtan?(nem egész napos geoezesre gondoltam)
Megölnél, de volt olyan, nyáron. 5en voltunk kint a teraszon a picivel eggyütt. Jómagam a hinta ágyban olvastam eg regényt, es arra eszmélek fel, hoogy potty, térdre esett. Pedig figyelt rá az anyuka, mama, papa. Pár csepp könny, es annyi.
Most akkor hibás lennek?
Kiskoromban nővérem nem figyelt azonnal, mert nagyival beszélgetett, pedig kb.30 centire volt tőlem. Es leestem az ágyról. Sírtam kicsit, ea ennnyi. Pedig ketten is ott voltak, de nem tudtal elég gyorsan ugrani. Ez elofirdult. Gyárilag a gyerek elég szívós tudd lenni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!