Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindenki engem hibáztatt mit...

Mindenki engem hibáztatt mit csináljak?

Figyelt kérdés

5hónapos húgom leesett az ágyról. Laptopoztam anyám bejött lerakta a húgomat és rakott a kályhára,de egy szóval nem mondta,hogy

figyeljek rá és leesett az ágyról.Szerintettek az én hibám volt??

Lehet valami baja a húgomnak??

Most mentek orvoshoz

2017. márc. 9. 19:11
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
78%

Most akkor figyeljek 0-24ben arra hogy mikor lesz baj/mikor nem figyel valaki a hároméves unokahugimra? Ne csinaljak semmit nyugodtan?(nem egész napos geoezesre gondoltam)

Megölnél, de volt olyan, nyáron. 5en voltunk kint a teraszon a picivel eggyütt. Jómagam a hinta ágyban olvastam eg regényt, es arra eszmélek fel, hoogy potty, térdre esett. Pedig figyelt rá az anyuka, mama, papa. Pár csepp könny, es annyi.

Most akkor hibás lennek?

Kiskoromban nővérem nem figyelt azonnal, mert nagyival beszélgetett, pedig kb.30 centire volt tőlem. Es leestem az ágyról. Sírtam kicsit, ea ennnyi. Pedig ketten is ott voltak, de nem tudtal elég gyorsan ugrani. Ez elofirdult. Gyárilag a gyerek elég szívós tudd lenni.

2017. márc. 10. 11:59
 32/36 anonim ***** válasza:
88%
Ezt az utolsónak irtam
2017. márc. 10. 11:59
 33/36 anonim ***** válasza:
34%
Lehet velem van a baj, de nem tudok olyan elmélyülten laptopozni, hogy ne vegyem észre ha valaki bejön. Talán nem kéne üvöltetni a zenét vagy valami, és akkor észrevennéd. Mindenesetre többet nem bznám rád a gyereket, de te is jöhetnél, ha neked kellene valami. Aki ennyire nem képes az ne is várjon el semmit.
2017. márc. 10. 14:36
 34/36 anonim ***** válasza:
90%
Nem a te hibád. Szerintem mindenkinek van szája, hogy meg tudjanak kérni valamire, kötve hiszem, hogy azt az egy mondatot olyan nehéz kimondani, hogy "légyszives figyelj rá".
2017. márc. 10. 14:39
 35/36 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ de most már zárjuk le ezt a témát mindenkinek meg van a maga véleménye
2017. márc. 10. 14:43
 36/36 anonim ***** válasza:
74%
Általában minden gyerek leesik amikor ebben a korban először megfordul mert nem számítanak rá. Remélem nincs baja, legközelebb meg jobban figyeltek. Fog még esni kelni mire felnő, mint mindenki.
2017. márc. 10. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!