Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindenki engem hibáztatt mit...

Mindenki engem hibáztatt mit csináljak?

Figyelt kérdés

5hónapos húgom leesett az ágyról. Laptopoztam anyám bejött lerakta a húgomat és rakott a kályhára,de egy szóval nem mondta,hogy

figyeljek rá és leesett az ágyról.Szerintettek az én hibám volt??

Lehet valami baja a húgomnak??

Most mentek orvoshoz

2017. márc. 9. 19:11
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
91%
#21, akármennyire furcsa lehet számodra, de egy házban nem mindenki a csecsemőt lesi folyamatosan a nap 24 órájában, hanem a saját életét próbálja élni, olvas, netezik, tanul, mosogat, akármi....
2017. márc. 9. 21:33
 22/36 anonim ***** válasza:
11%

Értem mit mondasz utolsó, és tényleg szólhatott volna az anyuka, de senki sem mondta hogy a kérdező egész nap a tesóját lesse.

Az a baj azzal hogy mindenki éli a "saját életét" napi 0-24-ben, hogy már nem családban élnek, hanem egymás mellett, de nem együtt.

2017. márc. 9. 21:38
 23/36 anonim ***** válasza:
94%
#23, és ez a kifogásolt effekt pont a kommunikáció hiányánál kezdődik...
2017. márc. 9. 21:42
 24/36 anonim ***** válasza:
96%
A férjemmel évekig vágytunk babára,közösen terveztük, vállaltuk, felelősök vagyunk érte. Amikor olvas, vagy barkácsol, vagy szerel valamit, nem fogja _észrevenni_ sem, hogy leteszem mellé a gyereket,mert elmélyül abban, amit épp csinál. szólok neki,akkor abbahagy bármit a gyerekért és csak rá figyel. szerintem ez a normális, sosem várnám el tőle, hogy felelősséget vállaljon azért, amiről nem is tud,hogy pl. a háta mögé letettem a babát....
2017. márc. 9. 21:42
 25/36 A kérdező kommentje:

Most már megnyugodtam,mert amint írtam nincs baja.

Átgondoltam és lehet bennem van a hiba,de nem nagyon érzem magam hibásnak,mert szerintem minden emberrel megtörténhet,hogy valamibe bele mélyed na velem is ez történt,mert éppen egy gamestaros cikket olvastam.

Mellesleg többen is írták,hogy nem azt nézem nap 24 órába,hogy mit csinál a húgom így nem tudtam,hogy egyáltalán behozta az anyám és szerintem szólhatott volna legalább annyit,hogy figyeljek rá

Köszönöm az összes választ

2017. márc. 9. 21:43
 26/36 anonim ***** válasza:
87%
#21: Tudod előfordulhat, hogy valaki egyszerűen nem veszi észre, hogyha beviszik a csecsemőt, mert bármilyen meglepő, épp mással van elfoglalva.
2017. márc. 9. 21:49
 27/36 anonim ***** válasza:
94%

Nem reagálok a többiek vitájára, hanem neked írok kérdező.

Sok embernél kialakul,pláne mikor màr ő is gyereket szeretne, hogy automaikusan vigyàz a gyerekekre, amit nyilván egy tinitől nem lehet elvàrni. Sőt senkitől sem, mert lehet nem is figyel a màsik.Kommunikációs hiba volt. Anyukád megijedt és ezért hàrított. Szép volt tőle, hogy beismerte. Menj oda hozzà, és mondd meg neki, hogy máskor szóljon és nézel a tesódra szívesen és örülsz, hogy nem lett baja és nyugodjon meg. Jó éjt nektek!

2017. márc. 9. 22:06
 28/36 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ

De most már nem nagyon kell írni igazából a kérdéseimre rengeteg választ kaptam.

Szóval köszi mindenkinek.

Jó estét!

2017. márc. 9. 22:10
 29/36 anonim ***** válasza:
19%

Minek bombázol engem személyes üzenetekkel? A kutya nem kíváncsi rád; a véleményem meg pláne nem fog megváltozni.

Ha nem akarsz kioktatást, ne írj ki kérdést.

2017. márc. 10. 06:31
 30/36 anonim ***** válasza:
9%

Basszus, ha nem rágják a szádba, hogy egy kisbabára figyelni kell, magadtól eszedbe sem jut?! Könyörgöm, nem 4 éves vagy!

Egyébként mindketten hibásak voltatok, mert egyikőtök sem figyelt rá.

Anyud a kályhára tett, oda nem viheti a húgodat, mert megég, a fával a kezében nem tudja fogni, neked meg kb. 2 percedbe került volna, hogy letedd a laptopot és megfogd a testvéredet.

2017. márc. 10. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!