Szerintetek sem normális dolog az, hogy a volt feleségem, a jelenlegi párja, valamint az exemmel közös 8 éves kislányom hárman egy ágyban alszanak? Vagy csak én reagálom túl?
..nekem amúgy a volt sógornőm aludt egy ágyban a 14 éves fiával amolyan majomszeretettel nevelte hótnemnormális!
Eszembe sem jutna..max. két éves koráig a gyereknek. Maximum!!
Na, beszéltem az exemmel a dologról. Elmondta, hogy ott, ahová most költöztek van két szoba. A másik szoba lesz a kislányomé, de azt még most festik, rakják rendbe. Állítólag hétvégén lesz kész és akkor már ott fog aludni a kislány.
Normális hangnemben kérdeztem rá a dologra és exem is normálisan válaszolt, így most nem kötözködtem! Annyit kértem, hogy ebben a pár napban legyenek tekintettel a gyerekre! Egyenlőre nem firtattam tovább a dolgot, megvárom a hétvégét. Ha nem lesz változás, nem történik meg, amit ígért az exem, akkor ismét szólni fogok neki, de akkor már keményebben fogok fellépni és tekintetbe fogom helyezni a gyámügy lehetőségét is az exem felé! Volt már olyan eset, hogy meg kellett fenyegetnem a gyámüggyel, akkor hatásos volt, viszont akkor már a normális hangnememre se így reagált, mint most! Remélem rendben lesz minden és nem kell tovább mennem! Persze, ha nem változik a helyzet a megadott határidőre, akkor már nem fogok gondolkozni, hanem lépek!
Teljesen igazad van kérdező.
Számomra elég betegesen hangzik.
Még ok, hogy néha egy 8 éves az anyukájával aludjon, bár illene már állandóan külön aludnia. De az, hogy az exed pasija és állandóan együtt aludjanak na ez eléggé gázos helyzet.
Attól függ a kislány akar-e velük aludni vagy nincs más opciója?
Alapból nem az a fura hogy 8 évesen a szüleivel alszik de azért az hogy anyu frissen beköltözött pasija mellett alszik a 8 éves gyerek.... nem tudom, nekem ez furcsa, mármint a gyereknek majdnem hogy idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!