Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit gondolnátok a gyerekete...

Ti mit gondolnátok a gyereketekről ezek után?

Figyelt kérdés
Egy városba szeretnétek költözni. Apukátok venne egy lakást garázzsal. Be is rendezi. Mikor teljesen ki van fizetve ( mindent a szülő fizet) ti szó nélkül kiadnátok bérbe. Egy másik városban bérelnétek lakást magatoknak.
2017. márc. 3. 11:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%
En is haragudnek ra az apa helyeben, ha szo nelkul tenne ilyet! Megbeszelve mas!! Azzal nem lenne gondom.
2017. márc. 3. 12:59
 12/18 anonim ***** válasza:
55%

Nem értem az apa haragját, de biztos én vagyok a hülye szülő!

Ha veszek a gyerekemnek valamit, akkor az az övé és azt csinál vele amit akar.

Ingatlan esetén rátetetném a haszonélvezetemet, - a gyerekem érdekében - mert soha nem tudni mit hoz az élet és egy könnyelmű pillanatában ne tegye magát földönfutóvá.

De hogy kiadja, azzal mi a baj?

Azért mert mondjuk Pácsgorgoládon vettem neki lakást, akkor neki ott kell ülnie benne nonstop, ott kell iskolába járnia, ott kell dolgoznia és 98 éves korában ott kell, hogy eltemessék?

2017. márc. 3. 13:28
 13/18 anonim válasza:
47%

Sztem nem olyan hihetetlen h úgy adódik es mashol szeretne lakni.Megbeszelhette volna vele ez teny

de ezert felesleges ekkora haragot tartani.A masik lehetőség hogy a srac nem szereti az apját,vagy Köztük áll fennt alapból nem túl jó viszony.De ha nem akkor ezért kar haragudni.

2017. márc. 3. 13:54
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

Alapban nem értem, hogy miért kell a gyereknek lakást venni?

Vegye meg a szülő a lakást a saját nevére, adja oda a gyerekének használatra, aztán ha a szülő meghal, a gyerek örökli, illetékmentesen.

Akkor nem kell izgulni, hogy a gyerek eladja, kiadja, kicsalják tőle, vagy kiforgatják belőle.

2017. márc. 3. 14:29
 15/18 anonim ***** válasza:
42%
Veszel a gyereknek egy ruhát, aztán megsértődsz, hogy kinövi. Ez kb olyan.. :)) Ennyi erővel mindenki rohadjon ott élete végéig, ahol lakást örökölt??
2017. márc. 3. 14:49
 16/18 anonim ***** válasza:
50%

#14 meg szerencse hogy nem neked kell megerteni, hogy ki mire kolti a sajat penzet.:) Erdekes elkepzeleseid vannak.

Amugy meg igaza van nehany valaszolonak, ha a "gyerek" sajat lakasa (tok mindegy ki fizette), akkor o donti el hogy mit kezd vele. Ha ez a szulonek nem tetszik, akkor ne vasaroljon a gyerekenek lakast, ennyire egyszeru.

2017. márc. 3. 18:03
 17/18 anonim ***** válasza:
31%

És mondd csak, a tizenötöt betöltötted már?

Mert süt a válaszodból, hogy szüleid által vásárolt lakásra ácsingóznál, ha futná rá!

Álmodik a nyomor!:D

2017. márc. 3. 18:38
 18/18 anonim ***** válasza:
40%

Én se értem a hisztit. Már csak azért se, mert én is ezt csináltam. Kaptam egy házat, de munkát egy másik városban találtam. Eszem ágában sem volt napi két órát vonatozni, így kiadtam a házat és béreltem egy lakást. Még pluszban is voltam. A szüleim sose csináltak ebből problémát.

Az meg hogy nem szólt? Apuka tudja, tehát nyilván szólt, hogy költözik. Vagy egyesek itt úgy gondolják, hogy egy felnőtt embernek engedélyt kéne kérnie a szüleitől, hogy máshová költözzön? A lakás az övé és pont. Attól, hogy ajándékba kapta még nem jelenti, hogy az ajándékozó rendelkezik vele. Ha sajnálják tőle, akkor egyáltalán nem kellett volna megvenni neki. A berendezést említették itt sokan, de gondolom nem egy 20 fős c-típusú hordának adta ki.

2017. márc. 3. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!