Szülők, hogy fogadnátok, ha gyereketekről kiderülne, hogy animéket néz? 15/f
Figyelt kérdés
Hogy lenne jobb, ha ő mondaná el, vagy valamilyen más forrásból tudnátok meg? Jobb lenne elmondanom?
Válaszokat előre is köszönöm.
2016. nov. 11. 22:09
1/22 anonim válasza:
Megkérdezném miket szeret, és megmutatnám neki az én kedvenceimet. Ennyi. Mi olyan borzasztó abban ha valaki szereti az animéket? Az is bevallod külön hogy szoktál filmet nézni?
2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, az emberek nagy része elitéli azokat akik animét néznek, ezért félek tőle. Ha azok az animék ecchisek, az mennyire brobléma?
2016. nov. 11. 22:15
3/22 anonim válasza:
Tizenöt éves vagy, nem csodálkoznék hogy érdekel az ilyesmi. Nem örülnék túlzottan, de olyan eget verően se zavarna. Az jobban érdekelne hogy nem tanulás helyett nézel-e animéket. Ha nem, nem problémáznék különösebben.Ja, és igyekeznék jobb darabokat is megmutatni, amiben nem csak a cicivillantás a lényeg.
4/22 anonim válasza:
Szerintem az én szüleim nem ismerik így név szerint a műfajt, úgyhogy nem is tudnák, miről beszélek. Ők nem különböztetnek meg műfajokat.
Pár régit még ők is velem együtt néztek, mikor kicsi voltam és akkor még én sem tudtam, hogy a megnevezése anime.
5/22 anonim válasza:
feltennem magamba a kérdést, hogy mit szurtam el ennyire. :D
6/22 anonim válasza:
Orulnek hogy inkabb ezt nezed mint a VV vagy ENB meg hasonlo szinvonalas darabokat...
7/22 anonim válasza:
Az én anyukám is tudja meg mindenki a családban, de senkit sem zavar.
8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem csak a cicivillantósak érdekelnek :), sok elgondolkodtató animét is néztem, meg jó pár kaszabolósat is.
A jelenlegi kedvencem, ami most fejeztem be a Zero no Tsukaima, ecchis, háremes, főképp romantikus(ahhoz képest, hogy mennyire ecchi), varázslós, harcolós (nem véres).
2016. nov. 11. 23:33
9/22 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs az animékkel.
10/22 anonim válasza:
Az animenézés egy nagyon jó dolog. Én is néztem amíg volt rá időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!