Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, hogy fogadnátok, ha...

Szülők, hogy fogadnátok, ha gyereketekről kiderülne, hogy animéket néz? 15/f

Figyelt kérdés

Hogy lenne jobb, ha ő mondaná el, vagy valamilyen más forrásból tudnátok meg? Jobb lenne elmondanom?

Válaszokat előre is köszönöm.

2016. nov. 11. 22:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%
Nem értem a kérdést, miért kéne megdöbbennie egy szülőnek ilyesmin?
2016. nov. 12. 12:33
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem régen a szüleim segítettek letölteni.
2016. nov. 12. 12:36
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne csinálj ebből nagy ügyet, nem előbújni készülsz, vagy bevallani egy gyilkosságot. Ha mondjuk együtt mentek valahová, vagy egyszerre vagytok a konyhában, akkor említsd meg neki, hogy láttál a múltkor egy tök jó animét, erről és arról szólt, és ezért meg azért jó. Nálunk legalább is így működött anyukámmal, de könyvekről és filmekről is gyakran beszélgetünk, szóval nem volt benne semmi extra. Apa nem igazán foglalkozik azzal, hogy mit csinálok a szabadidőmben, így vele szemben megtartottam ezt magamnak.

Szóval lazán! Nem csináltál semmi rosszat.

2016. nov. 12. 14:11
 14/22 anonim válasza:

Az én szüleim csak leszolnának hogy ne nézzek rajzfilmet de persze ők sem tudják hogy mi az az anime ők csak a rajzfilmet látják az animében a tesomat is leszolták hogy „ne nézz rajzfilmeket" meg hogy „már 15 éves vagy és még mindig rajzfilmeket nézzel" na az után én nem mertem bevallani hogy én is nézek animét.

Ezért én mondom inkább ne mond el

2016. nov. 12. 17:58
 15/22 anonim ***** válasza:

Szülők, hogy fogadnátok, ha gyereketekről kiderülne, hogy a bizonyítottan sátánista, Illuminati tag Walt Disney által tervezett rajzfilmeket néz, meg hollywood-i felszínes filmeket?

(Válasz: "ó, hát már a két évesem is Jégvarázsos pólóban feszít, mert Disney még mindig divat, éljen Amerika, meg az én szülői naivitásom, fúj színvonalas Japán!")

(Megjegyzem: a Pixar-Disney legalább megüt egy színvonalat; és az is igaz, hogy nem minden anime színvonalas, de számos felnőttnek való anime elismerésre méltó, filozofikus, pszichologizáló, és kellően igényes tinédzser animékből is nagy számú létezik.)

2016. nov. 12. 20:41
 16/22 anonim ***** válasza:
Úristen XD mi tesóimmal a szüleink előtt néztük az animéket sőt sokszor elég perverz mangát is olvastunk úgy hogy látták. Nem nagy dolog.
2016. nov. 12. 22:07
 17/22 anonim ***** válasza:

15-ös, te láttad az általad említett Jégvarázst? Mert én igen, és az én ízlésemnek egy kicsit gyermeteg, de egyébként gyönyörű történet. "Csak az igaz szeretet olvaszthatja meg a jéggé fagyott szívet", és ebben a műben nem egy random árja pasi iránti szeretetről beszélünk, hanem a saját húga iránti testvéri szeretetről, amit a főhős elnyomott magában, ugyanis mindenkitől elzárkózott, mert attól félt, hogy fájdalmat okoz majd az embereknek, illetve, hogy az emberek félni fognak tőle, ha megtudják a különleges képességét. Még egy jégkastélyba is hajlandó volt bezárkózni, örök magányra ítélve magát, hogy ne bántson senkit.

Elég komoly pszichés problémái voltak a csajnak, na, de maga a történet nagyon tanulságos a gyerekek nyelvén megfogalmazva. Disney pedig régen halott, akkor is, ha valaha sátánista volt (forrás?).

Személy szerint imádom Japánt, annyira, hogy az egyetemen felvettem második szaknak a japanológiát. A keleti kultúra szeretete nem jelenti azt, hogy le kellene szólni minden nyugatit, szerintem. Meg is nézem újra a Jégvarázst, ez lesz a szombat esti program :D

2016. nov. 12. 23:40
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2016. nov. 13. 12:38
 19/22 anonim ***** válasza:
47%

Kedves előző hozzászóló, szó nincs arról, hogy melyik jobb vajon, USA, vagy Japán... Itt GYERMEKVÉDELEMRŐL van szó! A józan észről van szó!

Én nem vagyok japán kedvelő, azt is részben kritikával illetem. Van, ami tetszik a japán kultúrában és van, ami nem.

Attól még hogy valaki kritizálja (alappal) Hollywood-ot, ez nem feltétlen jelenti, hogy a japánokat védi, Amerika ellenében.

Látod, ebben mutatkozik meg a naivitásotok... Nem haragszom rád, csak próbállak a te és gyermekeid érdekében elgondolkodtatni:

Ezért csapja be a pasik egy része a nőket, mert naiv a legtöbb, kb 40 alatti nő, a 40 felettieknek szerencsére csak a kisebb része.

És ezért marad hoppon sok rendes pasi, mert nektek, nőknek a vakítás, hatásvadászat, hazugság kell, sajnos! Tisztelet a kivételnek, nem sok van sajnos, legalábbis kb 40 alatt...

"Csak az igaz szeretet olvaszthatja meg a jéggé fagyott szívet"

Hát ez az! Hiába van igazságtartalma, ilyen szövegekkel élnek vissza sokan, pl téged is átverve, sajnos!

Az aljas, alattomos emberek, nem beszélve a pszichopatákról, sátánistákról, hatásvadász módon bölcs, kedves, szeretetteli dolgokkal TÉVESZTIK MEG az embereket, főleg a nőket és gyerekeket... Sokszor teljesen igaz, amit mondanak, de a szándékuk, ami mögötte van: aljas! (Na meg van, amikor féligazságokat nyomatnak hasonló módon...)

Szeretni lehet ezeket a Disney rajzfilmeket is! A gond nem evvel van. Aki, mint pl én, aki tudja úgy nézni ezeket, hogy tudatába van, hogy jó a szándék mögötte, vagy rossz, akik készítették, illetve irányítják a gyártását pl a Disney rajzfilmeknek, az nézzem meg nyugodtan, és vonatkoztassa el a rajzfilm szeretetteli üzenetét attól, hogy Disney sátánista volt. DE A GYERMEK MÉG NAIV, BEFOLYÁSOLHATÓ! Ha ő megnézi, akkor a SEX feliratot lehelő Oroszlánkirálytól kezdve, nem sorolom meddig (mert hosszú a lista) ezeket a felvillanó, tudatosan nem látható képkockákat elülteti a tudalatattijába és egy felnőttre már nem feltétlen hat károsan, míg egy gyerekre sajnos igen!

Többféle aljas technika létezik a filmgyártásban, főleg az animációkban, mely egy kisgyermekre komoly káros hatással van, és akkor ez a technikának csak egy része, ami árt nekik, legalább 6 éves korig...

A baj tehát avval van, hogy nem tudjátok, hogy aki elindította ezt az egészet, és Walt Disney-nek hívják, sátánista volt, hatalmi szekták irányították őt a rajzfilmkészítésben is!

Láttad te , hogyan rejti el a GYEREKEKNEK VALÓ Disney rajzfilmekben a SEX feliratot, rengetegszer?? vagy más módon, szintén károsan befolyásolva a gyermekek pszichoszexuális érésének harmóniáját? Kicsi kortól manipulálják az embereket!! Ez normális??

És mivel is manipulálják? A filmtrükkök mellett pl Szeretetteli dumával! Épp olyan, mint a hízelgő pasi, amikor udvarol, adja a szépet a nőnek, és az vagy rendes pasi, vagy nem az, nektek mindegy, csak jól hangozzon a dumája...

Az átveréstől szeretnélek megóvni, kedves hozzászóló...

Lehet tehát szép és bölcs egy történet, lehet szeretni, csak legyél tudatában, milyen SZÁNDÉK van az adott műalkotás, vagy éppen cselekvés mögött. Ennek döntő jelentősége van az életben!

Szerinted nem? Akkor csak sírjatok ti nők, amikor 25, 30, 40, 50 évesen sora rájöttök arra, hogyan csaptak be titeket már megint, újra és újra, a naivitásotok miatt. ÉS ezen keresztül sok esetben sajnos gyermekeitek is kárt szenvednek, hol közvetve, hol közvetlenül.

Média - tömegmanipuláció. Lásd: főleg hollywood. Akkor már inkább anime, de azt se 6 éves kor alatt! (Más kérdés, h korhatárosból is sok van, ha animéről beszélnénk, de azt figyelembe kell venni, ennyi az egész, nincs velük gond általában, vagy csak kevés gond.)

A harccal meg semmire nem mennél. Nem azért , mert hogy ki győzne, hanem mert értelmetlen (legfeljebb önvédelemből muszáj, adott esetben).

Én nem harcolok, sok nő meg ilyenkor se gondolkodik, hanem érzelmekkel nekiesik a másiknak, hogy "te is naiv vagy én a nő, meg különben is jó szándékú!"

Igen én is jó szándékú vagyok, mint te, de ez nem elég! Igen, NÉHA ÉN IS naiv vagyok és mindenki legalább néha... de én sokkal több manipuláción látok át, mint te, és mint a legtöbb nő. Ez nem verseny, h ki az ügyesebb.

Hanem mindenki arra tanítja a másikat, amiben lényegesen ügyesebb, jobban képben van. Én béna vagyok bizonyos dolgokhoz. Ezt a témát viszont -ezek szerint- jobban átlátom, tehát SEGÍTEK NEKED ezáltal, mert felnyitom a szemed - ha hagyod, és nem dacolsz, mint egy 2-3 éves...

Walt Disney meg szégyelheti magát! Rengeteg rajzfilmjét leleplezték már -talán a maiak közül a Pixar studiósok, melyekben nem igazán találtak érdembeli manipulációs, ártó trükköket, és tartalmasabbak is-, csak ugye többnyire későn, az ezredforduló óta, amióta hétköznapi emberek is magas szintű számítógépekhez megfizethetően hozzájutnak/jutunk. Mert azáltal leleplezhető, RENGETEG Disney általi manipuláció, melyek SAJNOS GYERMEKELLENESEK.

...És akkor nem szóltam a kisgyermekek élményfeldolgozó tudati folyamatairól, melyet a mozgókép súlyosan megzavar, főleg 6 (esetleg 8) éves korig... hagyjuk is.

Aki nem fejlődőképes, de makacs, "érzelmekkel érvel", az úgy teszi tönkre a gyerekét , ahogy nincs tudatában. Hiába akar jót, a jót tevéshez gondolkodni is kellene, kérem szépen...

Én se tudok mindent, de én legalább TÖREKSZEM egyre többet megtudni, pl a gyermekek érdekében. A védelmükért is. Sok felnőtt (főleg a legtöbb nő), meg vakon él bele a vakvilágba, és el van telve saját magától, ha valami apróságra rájön, arra is általában véletlenül, vagy főiskolai magolás útján, aztán az is vagy működik neki hosszú távon, vagy nem, mert nem vizsgálja felül... Mindent bevesz... Szomorú...

Másnak is árt, aki önmagát nem fejleszti kellően és nem eléggé tudatos az életben... Hiába ringatja önmagát az ő jóindulatának hitében... Pedig a kisgyermekkori hatások döntőek...

Kedves szülők, ébredjetek tudatára, mit művelnek a felnőttek és gyereket tudatával! Manipulálják a médián keresztül, és sok más módon is!

Válogasd meg, mikor mit miért és hogyan teszel, ez a javaslatom, mert a gyerekedre is komoly kihatással van.

Amit teljesen mellőzni fontos évekig, azt teljesen mellőzni évekig, pl a mozgóképeket 6 éves korig mellőzni. Komoly gyermekpszichológiai kutatás van pl ezen felismerés mögött, letisztult, józan paraszti ésszel belátható egyszerű igazságok, a többség mégis vak rá.

De hát ugye a kereskedelemnek nagyobb a befolyása, ezért hazug, akadémikus verziókat terjeszt el.

Felül kellene vizsgálni folyton a dolgokat, és függetlenül is gondolkodni.

Köszönöm a figyelmet.

ÍME, ALÁTÁSMASZÁTSUL NÉHÁNY VIDEÓ ÉS FOTÓ.

Disney Illuminati tag volt (sátánista), "ASK ABOUT ILLUMINATI" felirat az egyik Kacsamesék (Disney) rajzfilmben - egy a sok közül:

FOTÓK (google keresés: "lion king sex", valamint "disney ask about illuminati") :

Oroszlánkirály - ugyanaz mind a 4 fotó (hátha csak egyik link működik) :

[link]

[link]

[link]

[link]

"Ask about Illuminati" - ugyanaz mind a 4 fotó (hátha csak egyik link működik) :

[link]

[link]

[link]

[link]

RÖVID ISMERTETŐ VIDEÓK

(NE a Draco-nál ragadj le, mert az vitatható, hanem a többi az érdekes) :

https://www.youtube.com/watch?v=sorISWOpIJg&index=4&list=PLM..

https://www.youtube.com/playlist?list=PLMWJ5nsLOoO9D276oRK2J..

És egy kis írás:

"Szubliminális üzenetek":

"A szubliminális üzenetek a tudat számára érzékelhetetlen információk, amik azonban hatással vannak viselkedésünkre. A szubliminális olyan észlelés, amikor az inger olyan rövid ideig vagy olyan kis intenzitással jelenik meg, hogy az a tudatosság küszöbe alatt marad [...]"

[link]

2016. nov. 13. 15:45
 20/22 anonim ***** válasza:

Még valami: ettől még tisztellek. Egyébként ha hím nemű vagy, akkor meg a kedves hölgyeket kérem, gondolják végig, amiket nekik fogalmaztam meg; de a férfiak számára épp úgy tanulságos lehet az írásom.

Nem azért mert én írtam, hanem mert a legtöbb ember zombiként él, és nekem tök mindegy, hogy én nyitom-e fel a szemüket, vagy más, de az iménti írásom tudatnyitogató - többek között tehát a gyermekek érdekében és mindannyiunk érdekében szintén.

2016. nov. 13. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!