Ti mit gondolnátok a gyereketekről ezek után?
Remélem még nem került a nevére.
Nem vennék neki lakást, ha nem használja.
Ha majd eldönti, hogy hol is szeretne élni stb, akkor...
Itt a kulcs, hogy szó nélkül lett kiadva. Mert egy csomó plusz pénzt jelenthet, hogy hogyan van felújítva, bebútorozva. Most túlzok persze, de egy albérlőnek azért mégse hagynék ott 600 ezres ülőgarnitúrát pl.
Miért nem lehet az ilyen szitukat legalább családon belül normálisan kezelni?! Akármennyire szeretem a gyerekem, ledöbbennék, hogy hogy a búbánatba tudott ekkora bunkóvá válni?
azt gondolnám róla, hogy valamit nagyon elcsesztem vele, ha ilyen dolgokban sem nyílt a kommunikáció.
Amúgy a kulcsot meg még ma visszavenném tőle...
Ebben semmi gondot nem látok, mondhatni okosan használja az induláshoz kapott tőkét. Ezért is kaptam, hogy legyen honnan indulnia.
Azt viszont szóvá tenném, ha kifizetem a lakást, a gyerekem pedig eladná, a pénzt meg felélné. Több ilyen rettentő "okos" embert ismerek, aki eltapsolt így kapott ingatlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!