Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit gondolnátok a gyerekete...

Ti mit gondolnátok a gyereketekről ezek után?

Figyelt kérdés
Egy városba szeretnétek költözni. Apukátok venne egy lakást garázzsal. Be is rendezi. Mikor teljesen ki van fizetve ( mindent a szülő fizet) ti szó nélkül kiadnátok bérbe. Egy másik városban bérelnétek lakást magatoknak.
2017. márc. 3. 11:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
79%

Remélem még nem került a nevére.

Nem vennék neki lakást, ha nem használja.

Ha majd eldönti, hogy hol is szeretne élni stb, akkor...

2017. márc. 3. 11:57
 2/18 anonim ***** válasza:
93%

Itt a kulcs, hogy szó nélkül lett kiadva. Mert egy csomó plusz pénzt jelenthet, hogy hogyan van felújítva, bebútorozva. Most túlzok persze, de egy albérlőnek azért mégse hagynék ott 600 ezres ülőgarnitúrát pl.

Miért nem lehet az ilyen szitukat legalább családon belül normálisan kezelni?! Akármennyire szeretem a gyerekem, ledöbbennék, hogy hogy a búbánatba tudott ekkora bunkóvá válni?

2017. márc. 3. 11:59
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha előtte megbeszéli velem, hogy ez így miért éri jobban meg neki, akkor nem lenne ezzel gondom, de butorvásárlás, stb. előtt szóljon, mert albérlőnek nem vennék drága bútort.
2017. márc. 3. 12:23
 4/18 anonim ***** válasza:
74%

azt gondolnám róla, hogy valamit nagyon elcsesztem vele, ha ilyen dolgokban sem nyílt a kommunikáció.

Amúgy a kulcsot meg még ma visszavenném tőle...

2017. márc. 3. 12:29
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Bár a megfogalmazást nem igazán értem (...egy városba szeretnétek költözni...), de ha a gyereké a lakás, azt csinál vele, amit akar. Tudomásul venném és nem is firtatnám, nem akarok a saját gyerekemmel rosszban lenni és csak akkor mondom el a véleményemet és gondolatomat, ha erre kifejezetten megkér, de akkor is óvatosan fogalmazok.
2017. márc. 3. 12:31
 6/18 A kérdező kommentje:
Falun élnek. A gyerek városba szeretne költözni és ott dolgozni. Ott is dolgozik és él abban a kapott lakásban. Az apa részletekben fizeti ki. Mikor teljesen ki van fizetve a gyereke kiadja bérbe. Egy másik városba költözik mert az nagyon megtetszik neki. A gyerek nevén van a lakás.
2017. márc. 3. 12:43
 7/18 anonim válasza:
Ha ez még csak a jövőben fog megtörténni, akkor nem szó nélkül, ha már tudnak róla. Nem? Te melyik szereplő vagy?
2017. márc. 3. 12:50
 8/18 anonim ***** válasza:
66%

Ebben semmi gondot nem látok, mondhatni okosan használja az induláshoz kapott tőkét. Ezért is kaptam, hogy legyen honnan indulnia.

Azt viszont szóvá tenném, ha kifizetem a lakást, a gyerekem pedig eladná, a pénzt meg felélné. Több ilyen rettentő "okos" embert ismerek, aki eltapsolt így kapott ingatlant.

2017. márc. 3. 12:50
 9/18 anonim ***** válasza:
46%
*kapta
2017. márc. 3. 12:51
 10/18 A kérdező kommentje:
Tavaly megtörtént, szó nélkül kivett bérbe egy másik lakást. Egy hozzátartozó vagyok. Az apja azóta haragszik rá. A gyerek meg nem érti miért. Nem beszélte meg vele előre.
2017. márc. 3. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!