Mit gondolnátok ha a 14 éves lányotok elkezdené olvasni a Mein Kampf-ot? Zavarna? Miért?
Nem zavarna
Nincs vele probléma ha épp érdekli mi az
Nagy csoda hogy 14 évesen még valaki egyáltalán olvas
Fejemhez kapnék, hogy én még mindig nem olvastam el, pedig tervben van.
Nem zavarna, mindig nagyon szerteágazó érdeklődésem volt, nagyon ritka téma az, amit nem lettem volna hajlandó olvasni (de belefutottam pár ilyenbe is, sajnos)... Engem főleg a sötét középkor borzalmai fogtak meg, plusz a haláltáborok, ami empatikus emberként durva, de attól még érdekelhet.
Kicsit megrémülnék, mert sanszos, hogy ha az a borzadály lesz az első önszántából olvasott könyve, akkor egy életre elrettenti az olvasástól.
Komolyan, aki már olvasott belőle legalább részleteket, az alá tudja támasztani. Tudom hogy nem egy könnyed olvasmánynak szánt mű, de szerintem fizikai fájdalom olvasni.
Én engedném neki.
Ha önszántából olvasná, akkor úgy sem lehetne róla lebeszélni.
Ha nem tetszik neki útközben, akkor abbahagyja vagy elrakja későbbre, amikor már meg tudja emészteni a benne lévőket, és jobban tudja értelmezni.
5-ös, látszik, hogy fogalmad sincs a dologról.
Ez nem a vallásról szól, hanem egy borzasztó száraz, unalmas, tömény olvasmány, nem egy könnyű nyelvezettel.
Próbáld meg az első 2 oldalt elolvasni, le is teszed.
Egyáltalán nem zavarna, mert egyszerűen lázad a kamasz.
Mind átestünk ezen.
Én is elkezdtem olvasni, amikor középiskolában egy skinhead társasághoz csapódtam. Nyáron is bakancs, csupa fekete ruha, kopasz zenék... máig imádom a zenét egyébként. DE a könyv tényleg egy kínkeserves olvasmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!