Anyám folyton felkapja a vizet bármikor hozzá szólok. Miért van ez?
Ma megkérdeztem tőle hogy mit finomat főzött, erre azt válaszolta hogy: "mi a sz*rt főztem volna te marha, ebédet".Tegnap mutattam neki egy képet ahol rásütött a nap a hajamra, és úgy nézett ki mintha szőke lenne az eredetileg barna hajam, erre ő: "majd befestem tetves hajad ha dolgozol, én nem adok neked egy forintot sem..nézzed mar kis sz*rházit" (közben a hajfestés szoba sem jött, azert mutattam mert érdekes volt hogy milyen szőke lett) Multkor megbeszéltük hogy talalkozunk a városban ha kijöttem suliból, mondta hogy 10 perc mig oda érek még ne induljon, persze ő elindult és ott volt 5 percel hamarabb, és minden baratom elott szidott hogy milyen hülye vagyok hogy késtem ő meg várt rám egy csomó időt (holott mondtam hogy még ne induljon) Minden nap ezt csinálja velem. Apa végre haza jött a munkából és vártam hogy hátha beszél anyával hogy ez így nem jó, de ő is csak annyit mondott hogy meg kéne engem jól büntetni és akkor nem késnék meg festeném a hajam. Miért csináljàk ezt folyton? Lassan már megőrülök, folyton fenyeget is.. ha nem csinalod ezt akkor nem mehetsz sehova/nem kapsz új ruhát stb.
18/L
az alaptermészete ilyen, vagy van valami gond ami nyomasztja akár régóta?
24F
hát mivel vele élsz, az anyád, eléggé gyereknek tart még...
nem tisztel egyáltalán
24F
Azt hittem gyerekről van szó. Te már nem vagy gyerek 18 évesen. Nem írtad, hogy mit segítesz otthon. Mert pl. te is nyugodtan főzhetnél már.
" ha nem csinalod ezt akkor nem mehetsz sehova/nem kapsz új ruhát stb. "
Na ezen kiakadtam. Miért kell külön könyörögni, hogy csináld ezt meg azt. 18 évesen már rég tudnod kéne a dolgod magadtól is. Magadtól eszedbe kellene jutni pl. takarítani.
Szánalmas ez a generáció komolyan. 2-3 generációval odébb egy 18 éves nem kislány volt, hanem nő.
ugyan már 9es..
csak azért mert nem 8 éves-akkor már főzzön magára külön mert már nagykorú.. Mi azzal a gond ha szépen rákérdez hogy:mit főzőtt az anyja..? egy normális anya nem így válaszol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!