Hogyan fogadjam el hogy az anyám bármikor meghalhat?
Figyelt kérdés
Nem akarom hogy meghaljon,még csak nem rég lettünk olyan kapcsolatban amilyenbe mindig is lennünk kellett volna nem halhat meg!Hogyan fogadjam el hogy bármikor meghalhat?Egyáltalán el lehet ezt fogadni?2014. dec. 29. 08:24
1/4 anonim válasza:
ez az élet rendje. alapvetően magadban kell letisztáznod hogy az élet bármikor véget érhet. nem szabad félni attól hogy elvesztjük szeretteinket azt az időt kell minél jobban kihasználni míg még velünk vannak. ne gondolj az elmúlásra mert az mindenképpen csak szomorúvá tesz és elpazarlod a maradék időt bármennyi is legyen az
2/4 anonim válasza:
Sehogy, ígyis úgyis nehéz lesz, viszont tölts vele minél több időt. Neked legalább nem kell majd bűntudatot érezned, hogy nem voltatok együtt eleget. Apukám hirtelen halt meg, és azt kívánom, bárcsak normálisabban váltunk volna el.
Hány éves vagy? Anyukád hány éves, mi a baja és mennyi ideje van hátra?
3/4 anonim válasza:
Ne gondolj mindig erre mert minél jobban idegesít magad ezzel és minél jobban csak a negatív dolgokra gondolsz annál hamarabb fogod meggyötörni saját magadat lelkileg,aminek depresszió is lehet a vége az pedig egy aljas betegség. Hesegess el minden ilyen gondolatot és élvezd a jelent. Nem kell gondolni a jövőre,csak arra,hogy most milyen jó vele és milyen jól esik az anyai ölelés. Sajnos ez az élet rendje ,ezen változtatni nem lehet. Viszont azon igen,hogy milyen a kapcsolatotok és,hogy ott állj mellette. Az anyáéknak ez a legfontosabb és adj meg neki minden szeretetet ! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat!Én 21 éves vagyok anyukám 60 éves.Mellrákja van.de vannak még több betegségei járni is nehezen tud,szíve is gyenge sokszor rosszul van.Azt nem tudom pontosan mennyi van neki hátra mert nem ment el további kivizsgálásokra.Hiába próbáltuk rá beszélni azt mondta nem akar a betegséggel foglalkozni velünk akar törődni és az unokájával.Szerintem már ő is tudja hogy vissza fordíthatatlan a betegsége.Nagyon csúnya a melle már.Szerintem engem jobban megvisel meg a családot mint őt.
2014. dec. 29. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!