Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Nektek mi lenne a...

Szülők! Nektek mi lenne a véleményetek, ha a 18 éves lányotok ezt vallaná be nektek?

Figyelt kérdés

Szóval. Rólam lenne szó. Már emlékszem hogy már ovis koromban a fiús játékok jobban érdekeltek. Persze voltak Barbijaim meg ilyenek, de én sose akartam hercegnő lenni... Aztán ahogy nőttem és ugyebár beléptem a kamaszkorba, változtam ugyebár. Mint, Mindenki más ebben a korban. Már akkor néha, egyszer kétszer előfordult a fejemben, hogy mi lenne a fiú lennék. De aztán meg is felejtkeztem róla. Tudni illik, általánosban , hogy már akkor eléggé kiközösítettek a többiek... Mert hát ugye, nekem nem volt nagy mellem (most sincs, és ha jobban bele gondolok, hálát is adok ezért) ezért csúfoltak. Meg hát a testalkatom ugye, az arcberendezésem is fiús. A lényege ennek az egész általános iskolai terroromnak (mert hát ugye folyamatos, mindennapos bántalmazások értek, amikről senki sem tud.) folyamat csúfoltak hogy én milyen ronda lány vagyok, ki röhögtek stb... Folyton szívattak. Aztán ahogy átkerültem egy másik suliba, 7-8. osztályba, na ott kezdtem változni. Már a ruháim is fiúsabbak voltak, de még mindig nem annyira. Mindegy, nem akarom elmesélni ezt az egészet xd

A lényeg hogy a sok bántás, megalázás miatt elegem lett a lány létből. Egyszerűen gyűlölöm azt hogy lánynak születtem. Mostanra már teljesen megváltoztam. Levágattam a hosszú hajamat, rövidre fiúsabbra, fiúsan öltözködök, a viselkedésem is 97%osan fiús lett. Az emberek gyakran néznek fiúnak. Ami természetesen nekem tetszik.

Anyámék nem tudom sejtenek-e valamit, néha ezért felveszek egy harisnyát, hogy ne gyanakodjanak stb. De már kezd elegem lenni ebből a titkolózásból! Rájöttem, hogy én fiú akarok lenni, én fiúnak érzem magam jól, úgy akarok kinézni mint egy fiú. Fiú ruhákat akarok hordani. Elakarom felejteni hogy lány vagyok.

Ti hogy reagálnátok, ha a lányotok ezt bevallaná, hogy ő minden tekintetben FIÚ és úgy akar élni. Fiúként. Ebben pedig nem tudnátok megállítani.

Szüleimről tudni illik, anyám valamennyivel engedékenyebb, de ha megtudná ezt tuti kikelne magából, apám meg ugye eléggé vallásos, ő meg szerintem ki is dobna otthonról... Ha ezt elmondanám nekik, hogy "Hé anya, apa, én FIÚ vagyok! "

Elmondjam egyáltalán? Vagy rá érek mikor már nem lakom velük? Én ha tehetném, már rég bevásároltam volna a férfirészlegen mindent... de hát ez sajnos nem így megy :( Megéri egyáltalán elmondanom?

GYŰLÖLKÖDŐ kommentek nem érdekelnek! Aki elítéli ezt, az inkább lépjen is vissza!

Köszönöm!

#félelem #gyűlölet #Tomboy #fiús lány #lány testbe zárt fiú
2017. febr. 23. 19:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
88%
Mindenképpen támogatnálak, hisz alap esetben egy szülő elsődleges célja az kellene hogy legyen, hogy a gyereke boldog legyen. Felőlem bálnává is operáltathatnád magad, ugyan úgy a gyerekem lennél.
2017. febr. 23. 19:54
 2/25 A kérdező kommentje:

Bárcsak ezt gondolnák a szüleim is :( de van egy érzésem, ha elmondanám nem jönnék ki jól... Viszont meg ugye a másik részem azt akarja hogy "mondd már el!"

Jöhetnek még válaszok.

2017. febr. 23. 19:56
 3/25 anonim válasza:
55%
Megértelek én is ilyen vagyok csak 14 évesben,ma pl azt mondták a fiú barátaim "te vagy a 4.legjobb fiú barátom",mire én:"bocsánat amig női nemi szerven van addig lány vagyok,akkor is ha a külsőm megkérdőjelezi ezt".Mások meg mikor ülök fel a buszra le páváznak meg kacarásznak rajtam ami nagyon nem esik jól.Engem is folyton szivattak,szerencsére mostanában nem én vagyok a kiszemelt áldozat.Nem jössz privátba?
2017. febr. 23. 20:03
 4/25 anonim ***** válasza:
86%
Első körben inkább pszichológussal ebszélgess erről, mert nem midnegy, hogy női testben van férfi lélek vagy pedig a sok gyerekkori sérelem jön így ki.
2017. febr. 23. 20:07
 5/25 anonim ***** válasza:
92%

Az elozmenyeket ha elmeselned nekem en arra gondolnek hogy te nem magadtol erzed ezt, mint a valodi ilyen emberek (lany testbe szuletett fiu lelekkel) hanem a kamaszkori szivatasok miatt lettel ilyen, "sztrajkol" a lelked es az eszed is mert csunya lanynak csufoltak. Ez egy folyamat eredmenye, ami a KULSO hatasok altal lett ilyen amilyen. Aki meg valoban transznemu (ha igy nevezik), az BELULROL ered.

Szoval nyilvan nem haragudnek, de a problema gyokeret felfongyolve-akar szakember segitsegevel- probalnam a lanyomnal oldatni. Lehet hogy mivel csufoltak a legserulekenyebb idiszakban, ez csak egy vedekezesi reakcio es nem tobb, azaz kikezelheto.

Ha eltelik x ido, es a szakember is az mondja es a lanyom is hogy bizony ez nem a kamaszkori bantasok miatt van akkor elfogadnam. D

2017. febr. 23. 20:07
 6/25 anonim ***** válasza:
4%

Szerintem te KŐKEMÉNY leszbikus vagy. Azok néznek ki pont így, és azok viselkednek ilyen fiúsan. Fiús kinézet, fiús viselkedés. Ez a kőkemény (nem tévesztendő össze a divat-leszbikkel), jellemző.

18 éves vagy, nem kell elmondanod nekik, ha már teljesen önálló vagy és elköltöztél otthonról.

Ha nemet akarnál váltani, ami rettenetes megpróbáltatásokkal jár mind fizikailag, mind lelkileg, mind pedig pénztárca-ügyileg, és ha nem laksz otthon, akkor el kell mondanod otthon, de nem kell, hogy veled egyet is értsenek.

Össze-vissza ugrálni mindenesetre nem lehet, ha egyszer döntöttél, jól gondold meg! Nincs vissza...

És örökre szól, nagyon alaposan mérlegeld, hogy ez mivel járhat, és hogy ki akarna így összejönni veled, ha ez kiderül? Ha viszont hazudsz nekik, akkor meg azért...

2017. febr. 23. 20:25
 7/25 anonim ***** válasza:
6%
És még annyi, hogy lehet leszbikusként élni úgy is, hogy fiús kinézet, fiús viselkedés ahogy most is, nem kell ahhoz nemet változtatnod, egyesek tökélyre fejlesztették a kinézetüket (láttam ilyet, elég durván fiúsra sikerült a páros egyik tagja :) /, úgy, hogy elsőre meg se mondanád, hogy nem fiú az a valójában nő, lány! Tehát élhetsz te így is, nem kell ehhez nemet változtatni, szerintem ez így sokkalta reálisabb, és normálisabb is. Csak a nagyon avatott szemnek fog feltűnni (nem elsőre és azonnal), hogy te nem fiú vagy. És ugyanúgy lehet melletted egy lány, fel se tűnne ez így senkinek.
2017. febr. 23. 20:28
 8/25 anonim válasza:
95%
Én azt nem értem, ha most is szinte teljesen olyan a viselkedésed meg a kinézeted mit egy fiúnak akkor mégis miért lepődnének meg a szüleid? Eddig nem piszkáltak a szüleid azzal, hogy miért nem viselkedsz nőiesebben hordasz szoknyát stb...?
2017. febr. 23. 20:28
 9/25 anonim ***** válasza:
73%

A fiúkhoz vagy a lányokhoz vonzódsz?

Én lehet, hogy várnék a helyedben ezzel míg teljesen önálló nem leszel

2017. febr. 23. 20:29
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
A szakember jó ötlet lenne, hogy minden részlet előjöjjön, és teljesen tisztában légy a személyiségeddel. Ha ez így lesz, akkor ráérsz a szüleiddel beszélni.
2017. febr. 23. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!