A gyerekem itthon ül hónapok óta, nem akar dolgozni. Mit tegyek?
11: Én már több munkát fordítottam az elmúlt 20 évben a munkakeresésre, mint amennyit pénzért dolgoztam. Bizony, ebbe bele lehet fáradni.
Lehet, fel kéne adni azt az elképzelést (első sorban a család részéről!!!), hogy érdemes állásra gyúrni egyáltalán. A társadalom szándékosan ketté van osztva: akik állásban dolgoznak, napi 10-14 órákat dolgoznak húgyért-szarért, rámegy az egészségük nekik is, akik meg nem, azok napi 1 órát sem dolgoznak pénzért.
Magánórát kéne adnia, vagy bármit kitalálnotok együtt, amit tud csinálni. Akár feketézni. Nincsen semmi, amiért ne lehetne elkérni legalább 1500 Ft-ot egy óráért, anyagilag, egészségileg és időbeosztásban is jobb napi 2-4 óra magánzás, mint egy főállás.
Ja, persze, depressziósan bulizni jár hétvégente :)
Jó, hogy itt a válaszolók 99%-a s depresszión vitatkozik, amikor semmi köze a kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!