Terhes vagyok a baratom nagyon őrült neki de anyósom nem akarja hogy gyerek legyen meg mert korainak tartja azt akarja vetessuk el ez miatt megy a veszekedés. Mar nagyon unom hogy mindenbe beleszól mit tegyek?
Én úgy gondolom,hogy se anyósodnak,se az itteni válaszolóknak nincsen joga bírálni a döntéseteket.
Felnőtt emberek vagytok a pároddal.Ha úgy látjátok jónak,hogy megtartjátok a gyereket,akkor oké.A ti döntésetek,nem másé.
Én annyit szoktam tanácsolni másoknak is,hogy mi nők legyünk észnél a gyerekvállalásnál.Nekünk kell kihordani,megszülni a gyereket.Utána bármi történik(Apuka lelép), rajtunk marad az összes felelősség.Legyünk észnél,jól gondoljuk meg mikor és kivel vállalunk gyereket!!
Ennyit mondtam volna..De teljes mértékben a te/ti döntésetek,hogy mi legyen.
Anyós véleményével ne foglalkozz.
Hagyd az anyóst, mindig szeretnek mindenbe belepofázni.
Ha jól veszem le van benned ambíció hgy akár egyedül felneveld, van egy számlád megtakarított pénzzel, jövedelmetek és folyamatban a költözés, szerintem ez teljesen jó környezet a gyerekhez, bár a betegséged miatt én is aggódnék hogy pl a kezelése nem árt-e a babának vagy nem fog-e akadályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!