Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes vagyok a baratom...

Terhes vagyok a baratom nagyon őrült neki de anyósom nem akarja hogy gyerek legyen meg mert korainak tartja azt akarja vetessuk el ez miatt megy a veszekedés. Mar nagyon unom hogy mindenbe beleszól mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 17:37
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Ha meg megsem ugy alakulna hogy a párom azt mondja hogy neki nem megy akkor is fel tudnám egyedul is nevelni a babát tudom nagy feladat lenne de igen menne egyedul is vagyok annyira talpra esett es most sem azért nem dolgozom mert nem szeretnek hanem mert az orvos szigorúan tiltja de kezelrs es ujra dolgozhatok..
2017. febr. 20. 20:06
 22/27 piroska és a farkas ***** válasza:
40%
Hagyd az anyóst. Ha a fia nem jár haza, akkor egyértelműen Téged és a születendő babát választja, és ez így van jól. Nem Te kényszerítetted döntésre, hanem az anyós. Szerintem készülődjetek a közös életre boldogan. Ami viszont felmerült bennem : nem káros a magzatra a kezelés?
2017. febr. 20. 20:13
 23/27 anonim ***** válasza:
83%

Én úgy gondolom,hogy se anyósodnak,se az itteni válaszolóknak nincsen joga bírálni a döntéseteket.

Felnőtt emberek vagytok a pároddal.Ha úgy látjátok jónak,hogy megtartjátok a gyereket,akkor oké.A ti döntésetek,nem másé.

Én annyit szoktam tanácsolni másoknak is,hogy mi nők legyünk észnél a gyerekvállalásnál.Nekünk kell kihordani,megszülni a gyereket.Utána bármi történik(Apuka lelép), rajtunk marad az összes felelősség.Legyünk észnél,jól gondoljuk meg mikor és kivel vállalunk gyereket!!

Ennyit mondtam volna..De teljes mértékben a te/ti döntésetek,hogy mi legyen.

Anyós véleményével ne foglalkozz.

2017. febr. 20. 20:55
 24/27 anonim ***** válasza:
91%
És a betegséged kezelése meg a terhesség összefér?
2017. febr. 20. 21:18
 25/27 anonim ***** válasza:
27%

Hagyd az anyóst, mindig szeretnek mindenbe belepofázni.

Ha jól veszem le van benned ambíció hgy akár egyedül felneveld, van egy számlád megtakarított pénzzel, jövedelmetek és folyamatban a költözés, szerintem ez teljesen jó környezet a gyerekhez, bár a betegséged miatt én is aggódnék hogy pl a kezelése nem árt-e a babának vagy nem fog-e akadályozni.

2017. febr. 21. 00:08
 26/27 A kérdező kommentje:
Mindent megteszek a paromert es o is ertem ez mindig is igy volt. Nem art a babának a kezelés tobb orvontol is utánna kérdeztem nem lesz semmi baja a kicsinek nyilván ha artana úgy alakítottam volna hogy elvetetem de közölte az orvosom hogy ő nem se vetette volna el a kicsit mert felelossegteljesnek lát es azt látja hogy ha úgy adódna egyedul is menne a babaneveles /maszekon járok orvoshoz nem tudom mennyire lenyeg/ sokan mondtdk hogy mast mond egy olyan doki akihez maszekon mesz mint ha csak siman mennél en korbekerdeztem minden orvost akinél jártam mindenki szinte ezt mondta bocsi ha hosszúra sikeredett
2017. febr. 21. 05:58
 27/27 anonim ***** válasza:
31%
Én gratulálok a babához!:)
2017. febr. 21. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!