Terhes vagyok a baratom nagyon őrült neki de anyósom nem akarja hogy gyerek legyen meg mert korainak tartja azt akarja vetessuk el ez miatt megy a veszekedés. Mar nagyon unom hogy mindenbe beleszól mit tegyek?
Én egyszer mondanám el neki, hogy ne szóljon bele,onnantól kezdve nem érdekelne, nem reagálnék rá.
A barátodnak is ezt kéne tenni.
Felnőttek vagytok, ti dolgotok.
Anyósodnak nincsen joga bíráskodni a gyereketek felett, és a te tested felett sem, hogy vetesd el.
A te, illetve ti döntésetek ketten,hogy mi legyen.Másnak nincsen hozzá köze.
anyád nyakára szülsz 22 évesen, munka nélkül.
gratulálok
A kérdező azt írta, anyagiakkal nincs gondjuk, tehát a gyereket ők tartanák el, és HA a költözés is várható a szülés előtt, akkor ideálisak lesznek a körülmények a gyerekvállaláshoz.
Kérdező, ha tényleg el tudtok költözni, és eltartani ketten a gyereket, akkor senkit ne hagyj beleszólni, pláne az anyósodat, akinek semmiképpen nem szorultok a segítségére. Ez nagyon bunkó beszólás volt tőle.
Mióta vagytok együtt a pároddal?
Terveztétek a babát, vagy besikerült?
Egész életedre szóló a betegséged?
Fogsz tudni munkát vállalni ezzel a betegséggel?
El fogod tudni látni a gyerekedet, a háztartásotokat, a családanyai feladatokat ezzel a betegséggel? ... vagy úgy tervezitek, hogy te otthon vagy, a párod dolgozik és amikor hazamegy elvégez minden feladatot körülöttetek és a háztartásban?
Örökletes betegség?
Hol fogtok lakni, ha a gyerek megszületik?
Ki teremti meg jelenleg azokat az anyagiakat, amikről azt mondod, hogy nem jelentenek gondot?
Szerintem, ha ezekre korrektül válaszolsz, akkor kaphatsz korrekt választ a jelenlévőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!