Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Terhes vagyok a baratom...

Terhes vagyok a baratom nagyon őrült neki de anyósom nem akarja hogy gyerek legyen meg mert korainak tartja azt akarja vetessuk el ez miatt megy a veszekedés. Mar nagyon unom hogy mindenbe beleszól mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. febr. 20. 17:37
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
37%
Mond meg anyósodnak,hogy ne pofázzon bele abba amihez nincs köze ! Persze azért csak szépen és tisztelet tudóan.
2017. febr. 20. 17:54
 12/27 anonim ***** válasza:
79%

Én egyszer mondanám el neki, hogy ne szóljon bele,onnantól kezdve nem érdekelne, nem reagálnék rá.

A barátodnak is ezt kéne tenni.

Felnőttek vagytok, ti dolgotok.

Anyósodnak nincsen joga bíráskodni a gyereketek felett, és a te tested felett sem, hogy vetesd el.

A te, illetve ti döntésetek ketten,hogy mi legyen.Másnak nincsen hozzá köze.

2017. febr. 20. 17:57
 13/27 anonim ***** válasza:
94%
Veszekedés akkor van, ha van hozzá partner. Nem kell belemenni a vitába, egyszerűen el kell engedni a füled mellett.
2017. febr. 20. 18:13
 14/27 anonim ***** válasza:
72%
Ha külön éltek és fenn tudjátok tartani magatokat semmi köze. Ti döntitek el, sok sikert! :)
2017. febr. 20. 18:21
 15/27 anonim ***** válasza:
55%
22 évesen, munkanélküliként, betegen, véletlenül felcsinált partner... mindennki ilyen nőtől vágyik unokára, nem is értem anyósodnak mi a problémája. Kiscsillag, ha a pasid lelép, és hidd el hogy le fog, amint harmincasként megcsapja őt a punciillat... akarom mondani az életközép-válság, akkor te miből fogod ezt a gyereket eltartani?
2017. febr. 20. 18:26
 16/27 anonim ***** válasza:
82%

anyád nyakára szülsz 22 évesen, munka nélkül.

gratulálok

2017. febr. 20. 18:28
 17/27 anonim ***** válasza:
75%

A kérdező azt írta, anyagiakkal nincs gondjuk, tehát a gyereket ők tartanák el, és HA a költözés is várható a szülés előtt, akkor ideálisak lesznek a körülmények a gyerekvállaláshoz.

Kérdező, ha tényleg el tudtok költözni, és eltartani ketten a gyereket, akkor senkit ne hagyj beleszólni, pláne az anyósodat, akinek semmiképpen nem szorultok a segítségére. Ez nagyon bunkó beszólás volt tőle.

2017. febr. 20. 18:35
 18/27 anonim ***** válasza:
96%

Mióta vagytok együtt a pároddal?

Terveztétek a babát, vagy besikerült?

Egész életedre szóló a betegséged?

Fogsz tudni munkát vállalni ezzel a betegséggel?

El fogod tudni látni a gyerekedet, a háztartásotokat, a családanyai feladatokat ezzel a betegséggel? ... vagy úgy tervezitek, hogy te otthon vagy, a párod dolgozik és amikor hazamegy elvégez minden feladatot körülöttetek és a háztartásban?

Örökletes betegség?

Hol fogtok lakni, ha a gyerek megszületik?

Ki teremti meg jelenleg azokat az anyagiakat, amikről azt mondod, hogy nem jelentenek gondot?

Szerintem, ha ezekre korrektül válaszolsz, akkor kaphatsz korrekt választ a jelenlévőktől.

2017. febr. 20. 18:55
 19/27 anonim ***** válasza:
30%
Egy gyerekkel örökre a fiához kötöd magad. Senki sem egy beteg nőt kíván a gyerekének, ezt érthető, nem? Azt írod korai is, akkor nem lehettek régóta együtt. Én biztosan elvetetném.
2017. febr. 20. 19:42
 20/27 A kérdező kommentje:
Igen 16 eves korom óta dolgoztam es azt a penzt en számlán tartom amit azota gyurtogetek amit a sulitol kaptam a gyakorlatok miatt azt is plusz a diakmunkat ami kellet megvettem magamnak de nem jártam bulizni nem penzkoltessel kapcsolódtam ki mielott valaki azzal tamadna nem volt akkor gyerekorom de volt es en ezt szerettem.. Igen biztos a kapcsolatom 18 évesen jöttünk össze azota is egyutt vagyunk egy veszekedés volt kozottunk azota az is anyósom miatt.. Nem örökletes a betegségem es igen szerettem volna a babát es biztos vagyok benne hogy a párom nem fog 30 évesen se punci utan menni ha mar annyira akart volna megtehette volna csak az en lelkiismeretem nem tiszta igy mert most azt erte el anyósom hogy nem jar haza a fia es engem ez zavar.. Bocsánat azt nem irtam hogy az osszekoltozes mar folyamatban van csak házra kis felújítás var..
2017. febr. 20. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!