Mit csináljak, ha apa nem foglalkozik a lakásvásárlással, mert "ráér még"?
Szeptembertől Pesten fogok tanulni, megbeszéltük, hogy kapok egy lakást. Én már szeretnék július végén felköltözni, mert utána lesz a Sziget, megyek nyaralni, nem akarom utolsó pillanatra hagyni a pakolást, költözést.
Apa viszont nem foglalkozik ezzel egyáltalán, merthogy felesleges még keresgélni, lehet most megveszünk egyet, ami tetszik, de májusban jobbat találnék. Ennyi erővel sose vegyünk semmit, mert mindig találok jobbat... Pár barátnőm mondta, hogy hívjunk fel pesti ingatlanosokat, mert ők is úgy találtak lakást, erre is kértem. A válasz szintén az volt, hogy ráér még, meg hogy "jó jó, majd elintézi". Aha, azóta is...
Csak szinte előre látom, hogy ott leszek júniusban, júliusban tiszta stresszben, hogy nem találtunk még semmit. Ráadásul a nyarakat mi alapból külön töltjük, mert én megyek ezer helyre, ő is hol utazgat, hogy a Balatonnál van, hol dolgozik, szóval az kiszámíthatatlan.
Leírhatnád mennyiért kerestek lakást, én most készülök meghirdetni az enyémet.
A jóvételek egy hét alatt elkelnek, folyamatosan kell nézni és egyből kell telefonálni és felutazni a friss hirdetések láttán. Csak nézni felesleges.
Az én lakásom 3 óráig volt neten, rendkívül jó vétel volt.
Ami már x ideje fentvan, azzal nem nagyon érdemes foglalkozni, nem véletlen nem kell senkinek.
Hát án sem vennék neked a semmire lakást, és biztos vagy te abban hogy finanszírozza az egyetemedet? Ekkora szád lenne, meg igy szarnál az érettségidbe (ugyis megvan a minimum pont) leshetnéd, hogy hol fizetnék neked egy fityinget is.
Akkor mehetsz dolgozni, és ha belerülsz államira, lehet szo lakásról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!