Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha az anyukám nem...

Mit tegyek ha az anyukám nem foglalkozik velem?

Figyelt kérdés

Az anyagi dolgokat maximálisan megkapom, és ő azt hiszi, hogy ezzel minden le van rendezve.

Semmi sem jó neki amit teszek, sosem hallottam még tőle egy 'Szép vagy.' 'Büszke vagyok rád, ügyes vagy' támogató mondatot.

Iszonyatosan fáj. Van egy nővérem ő 19 éves, és konkrétan anya körbe nyalja..

Velem pedig egyaltalan nem foglalkozik, ha mesélek neki valamit le tud egy 'hümm'-el, egyszerűen nem szeret.. És már bele fáradtam, hogy küzdök a szeretetéért..

Időnként elég csúnyán is beszél velem.

Mit tegyek? Kezdek depresszióba esni..

15/L

2016. dec. 18. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Higgadtan mondtad ezt már neki amit ide leírtál és kifejezted felé: mennyire fáj?
2016. dec. 18. 20:57
 2/6 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés, nálunk is anyum jobban bánik velem mint a nővéremmel, de neki nagyon nagyon jó oka van rá.

Akkor próbáld úgy hogy nem keresed egy kicsit, magadba vonulsz és várod, hogy ő keressen. De biztos, hogy ez így van? Nem te látod másképp? Vagy nem történt esetleg valami ami miatt ilyen? Nehéz belelátni.

2016. dec. 18. 20:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt a sztorit játszottam le én is anyukámmal, röviden a probléma az volt hogy sose hallgatott meg ha valamit szerettem volna neki elmondani, akár a suliról akár a magánéletemről. Vagy azt momdta nem érdekel, vagy kinevetett, a nővéremmel meg folyton beszélnek, kérdezi hogy van, el tudja neki mondani a problémáit. Én leültem és elmondta anyának hogy így látom a helyzetet és rosszul esik mert szeretem őt és szükségem van rá nekem is. Hát nem jött be, de annyival könnyebb lett hogy megpróbáltam. Én a barátnőimre támaszkodok.
2016. dec. 18. 20:59
 4/6 A kérdező kommentje:

Az a fajta lány vagyok akinek csak a suliba vannak barátai, haza járok időben, három előtt mindig itthon vagyok. És ezzel le is zàrult, a napom többi részét tanulásra fordítom, meg persze besegítek a házimunkába is..

Beszéltem már vele erről és teljesen fél vállról vette..

Egy picit sem érdeklem.

2016. dec. 18. 21:08
 5/6 A kérdező kommentje:

Az osztálytársaimnak mindnek barátja van, csavarognak egésznap, és mégis mérhetetlenül szereti az anyukájuk őket.

Én meg még sosem hagytam el ugy a hazam, hogy egy barátnőmmel kiruccanjak,Azt persze nem engedné..

Nekem is lázadnom kellene mint kortársaimnak? Bennem van a hiba?

2016. dec. 18. 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kicsit lázadj!
2016. dec. 18. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!