Anyu a saját egójával, presztízsével foglalkozik, ahelyett, hogy velem foglalkozna. Normális ez?
Én nem foglalkoznék vele a helyedben.
Nekem ugyan más jellegű problémáim voltak a szüleimmel, de undorítóan lehúzó, toxikus környezet volt.. A tiéd is az.
Sosem voltam annyira felszabadult, mint amikor megszakítottam velük minden kapcsolatot. Ennek már 10 éve, harag már nincs bennem, de nem fogom őket soha megkeresni.
Rokon, nem rokon, szülő, nem szülő, ha valaki így viselkedik velem, az tehet egy szívességet, semmi helye az életemben.
Mit tett, hogy ilyen sokra tartja magát?
Honnan indult és hová jutott?
Ettöl függetlenül rendkívül egysíkú és buta. Ülj le vele négyszemközt, mint anya és lánya. Mesélj neki öszintén az érzéseidröl, sorakoztass fel közhelyeket is. Ha öszintén meghallgat, de ezek után sem fogad el téged, akkor szakítsd meg vele a kapcsolatot. Gyanítom, nem ö hugyozta a Golf-áramot, úgyhogy senkinél sem jobb.
Te is tudod, hogy nem normális, mert nem írtad volna ki különben a kérdést.
Más kérdés, hogy nemigen tudsz vele bármit is tenni.
Felejtsd el és éld az életedet. Eszébe fogsz majd jutni, ha megöregszik és mindenki elhagyja a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!