Szerintetek igazuk van?

Figyelt kérdés
Minden év elején és mostanaban év közben is előjön hogy mit akarok az életben meg hogysemmit nem tanulok. Én ezt viszont nem így látom. Kitűnő vagyok jelenleg is 7.ben. Igaz hogy nem tanulok sokat de a hazim mindig kesz es jó jegyeket hozok. Mellesleg elég sokat számítógépezek. Ők meg csak mondjak hogy lehetnèk a legjobb az osztályban. Ilyenkor merül fel bennem a kérdés hogy miért is legyek az? Én úgy érzem hogy azzal hogy kitűnő vagyok megteszem azt amit megkell tennem hogy elerjem a célomat (ami még nincs, de nyilvan az egyetem) Ti hogy látjátok? 15/F
2017. febr. 16. 20:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
57%
Gyerekek egyszerű a megoldás, azért kitűnő, mert harmadjára járja újra a hetediket. Úgy nekem is menne.
2017. febr. 18. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!