Igazuk van anyuméknak?
Figyelt kérdés
Most lesz az egyetemi golyatábor a jövőhéten, de anyumék nem akarnak elengedni mert egyedül lennék. Nincs tudomásomban hogy bármilyen ismerősöm szintén oda jelentkezett volna szóval egyedül vágnék bele. Egyebként elég felénk vagyok de ha megnyílok akkor szívesen ismerkedem másokkal. Szeretem a bulikat is, néha iszok alkoholt is de nem jellemző rám. Egyedül tényleg esélyem sincs túlélni? 18/L2016. aug. 3. 21:56
1/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nincs igazuk a szüleidnek. Mondom miért. 18 éves vagy, vagyis nagykorú. Valószínűleg ez nem érdekli őket, hiszen: "amíg ők fizetik a tandíjadat..." vagy "amíg az ő házukban laksz..." addig az van, amit ők óhajtanak. Ha nem mész gólyatáborba, nem sokat veszítesz, de veszítesz, hiszen a suli kezdetekor sokaknak lesznek ismerőseik, te meg majd ott állsz ismeretlenül,újoncként...meg kell őket győzni!
2/15 anonim válasza:
Jézusom, az emberek 99%-a senkitt nem fog ismerni, hogy szereznél új barátokat mégis?? Semmit nem kötelező a gólyatáborban, az első kör koccintás után lesz már egy valag új haverod. Inkább azon gondolkozz el, mennyire iszonyat égő, hogy téged 18 évesen anyu nem enged valahova.
3/15 anonim válasza:
Az egyetemre sem fog egyedül elengedni?
Mert ott sem az a jellemző, hogy tele volna ismerőssel, vagy kísérő szülőkkel.
Jogilag felnőtt vagy. Gondolom, képes vagy megfelelő döntéseket hozni. Nem fognak a gólyatáborban fegyvert tartani rád, hogy bármit is csinálj, ami nem tetszik.
Annyi meg csak van benned, hogy el tudd dönteni, mit akarsz csinálni és mit nem.
4/15 A kérdező kommentje:
Igen ez meg a másik dolog hogy sehova sem engednek el még mindig. Próbálom győzködni de nem engednek
2016. aug. 3. 22:03
5/15 A kérdező kommentje:
Én szeretnék menni, tudom ha nem megyek ezen fogom emésztési magamat. Túl sok lehetőséget hagytam ki a szüleim miatt
2016. aug. 3. 22:04
6/15 anonim válasza:
Melyik egyetem?
Hátha ugyanoda mennénk:D
7/15 A kérdező kommentje:
SZTE TTIK:D
2016. aug. 3. 22:26
9/15 kovpet válasza:
Felnőtt embert nem is kell "elengedni" sehova. Felnőtt vagy, dönts a saját életedről.
Az meg, hogy nem ismersz senkit... a gólyatábor pont erről szól. Az ismerkedésről. Azért mész, mert nem ismersz senkit és hogy ez megváltozzon.
10/15 anonim válasza:
Nem szabad a szüleid miatt kihagynod életed legnagyobb buliját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!