Igazuk van anyuméknak?

Figyelt kérdés
Most lesz az egyetemi golyatábor a jövőhéten, de anyumék nem akarnak elengedni mert egyedül lennék. Nincs tudomásomban hogy bármilyen ismerősöm szintén oda jelentkezett volna szóval egyedül vágnék bele. Egyebként elég felénk vagyok de ha megnyílok akkor szívesen ismerkedem másokkal. Szeretem a bulikat is, néha iszok alkoholt is de nem jellemző rám. Egyedül tényleg esélyem sincs túlélni? 18/L
2016. aug. 3. 21:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

O jajj!

Az ilyen dolog nagy moka lehet. Hulyeseg a kobon rohogcse stb. Valoban osszejossz majd jovo tankortarsaiddal. Ez a jo resze. Szuleid a veszelyektol felnek, feltenek.

A o szamu az o szamukra ez lereszegedest, sarban fetrengest es szexualis orgiakat jelent. Ok felelotlen nagypofaju, elszabadult kamaszokat latnak nyaklo nelkul lelki szemeik elott. Az igazsag az kislany, hogy en is lattam nehany balek-tabort (nalunk az volt) es bizony lattam nehany undorito dolgot.

A legfontosabb dolog, amivel tisztaban kell lenned (mesz vagy nem), hogy "tamadhato vagy"=nagykoru. Vagyis legy tisztaban az alkoholt "folyekony-bugyi-lehuzonak" is nevezik (nalunk igy hivtuk), stb.....

A nagy bolcsesseg, amit mondani akarok, hogy ne csinalj olyat, amit az unokaidnak nem mondanal el. Tiszteld magad annyira, hogy nem aljasulsz le. Ha akarmi van akkor se!

Egyebkent jo szorakozast! En tuleltem tobszor ezeket a taborokat es csak egyszer rugtam be egyetemi eveim alatt, mert tulhajszoltam magam egy feladat beadasnal :) Igaz, akkor felmasztam a botankertben egy poznara, es mintegy elterelve magamrol a figyelmet onnan uvoltem amugy torkom szakadtabol, hogy "NOT AKAROK!!!" (Felmaszni konnyebb volt!) :)

2016. aug. 4. 01:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Egyetemre is egyedül fogsz járni. Egyébként kolis leszel vagy helyben laksz?

Mert kicsit vicces, ha gólyatáborba nem engednek, de élhetsz egy idegen városban.

Egyébként a gólyatáborok nem olyan durvák, főleg mióta voltak a balhék egy pár éve az idióta feladatok miatt.

Csak az iszik aki akar. Ha máskor is elengedtek bulizni és nem szedtek össze a detoxból akkor a gt-ban sem lenne semmi gond.

2016. aug. 4. 03:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Valószínűleg féltenek, nem is csoda, az utóbbi években sajnos a gólyatáborok a megerőszakolós hírekkel kerültek be a tévébe :( Talán segítene, ha előtte összeismerkednél legalább interneten keresztül néhány leendő évfolyamtársaddal - biztosan van már facebook csoportotok, felvi fórumotok vagy bármi. Így máris nem lennél egyedül, ők is megnyugodnának.
2016. aug. 4. 09:08
 14/15 anonim ***** válasza:
A gólyatábornak nem az a lényege hogy ott ismerkedjenek meg az emberek?
2016. aug. 4. 12:56
 15/15 anonim ***** válasza:

Butaság, amit anyukád mond. Veled egy korosztályúakkal leszel és egyáltalán nem olyan durvák ezek a gólyatáborok, mint amilyennek egyesek beállítják. Persze ha valaki keresi a bajt...

Sose fogsz élettapasztalatot szeretni, ha nem mész ilyen helyekre. Az iskola, a tankönyvek csak egy dolog, az emberi kapcsolatok legalább ennyire fontosak.

Az a lényeg, hogy ha valami neked nem tetszik, tudj nemet mondani és tudd hol a határ a piában meg a hülyülésben.

2016. aug. 4. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!