Most tényleg nekik van igazuk? Foglalkoznom kéne vele az akaratom ellenére is?
Figyelt kérdés
Pár éve kiköltöztünk egy kertes házba panelházból. Anyáék venni akartak egy kutyát, de rólam tudni kell, hogy ki nem állhatom a kutyákat. Gyermekkoromban rendesen féltem tőlük, még a kis tacskóktól is. Mára már nem félek de még mindig nem szeretem őket.
Most meg panaszkodnak, hogy nem foglalkozok vele semmit. Ők azt gondolták változni fog a hozzáállásom. És azt mondják jobb lesz ha változtatok magamon...
2017. jan. 15. 18:11
1/3 anonim válasza:
Gondolom, azért vették, hogy ne félj a kutyáktól.
2/3 anonim válasza:
Inkább azért vették, mert ŐK szerettek volna kutyát. Tehát maguknak vették. Akkor pedig nekik kell foglalkozni vele. Aki nem szereti és nem is kérte, hogy legyen, arra nem kell rátukmálni a felelősséget.
3/3 anonim válasza:
Hát ez elég vicces, nem tudom mire számítottak. Szerintem emlékeztesd őket arra, hogy nem akartál kutyát, szóval ez az ő problémájuk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!