Miért érzem ezt egyre többször, akaratom ellenére?
Ezek az érzések fokozatosan alakulnak ki, van akinél előbb, van akinél a huszonéves kor vége felé.... nekem kb 26-27 éves korom tájékán jött, hogy vágyok egy babára. Persze korábban is akartam, természetes volt, hogy majd egyszer valamikor lesz, de ennyi.
Van akiben meg egyáltalán nem jön elő ez a gyerek utáni vágy, de eddig nagyon kevés ilyen nőről hallottam. Az átlagnak 20-30 között jön meg a kedve.
Talán csak játszadozol a gondolattal, mindenféle tudat alatti szándék nélkül. Látsz apukákat a gyerekükkel, és ez indítja el benned ezeket a gondolatokat.
Mielőtt beszélnél vele közös gyerekről, mert tévesen azt hinnéd, hogy gyereket akarsz, játszadozzál el az olyan gondolatokkal is, hogy milyen lenne egy kicsit a karodban tartani, fürdetni, szoptatni, oviba menni érte, vinni a játszóra...
Ha ezek a dolgok tetszenek, akkor beszélhetsz a pároddal a gyerekvállalásról. Ha ezek a dolgok továbbra is távol állnak tőled, az elképzelés alapján nem vonzzanak, akkor valóban nem vágysz gyerekre, nem azért vannak a gondolataid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!