Apát miért zavarja, hogy keverék kutyusunk van és nem egy méregdrága fajtatiszta kutyánk? Miért várja el, hogy csillogjunk a drága holmikkal? 17/L
Én 5 a húgom 2 volt mikor apa elvált anyától.
Anya nevel minket. Apa a gyerektartáson felül elhalmoz minket karácsonyra 300ezres telefont kaptunk. Minden hónapban 60-60ezre ft vásárlási utalvány. Majd elvárja,hogy ezt hangoztassuk, közösségi oldalra poszttoljuk, hogy mások irigykedjenek. Szülinapomra egy borítékot kaptam benne 200 ezer ft és egy cetlit amire ráírta " remélem teszel fel snapchatre képet,hogy mindenki lássa milyen cuki az apukád".
Anya 3 éve vásárolt lakást eddig mamánal éltünk.
A tesóm nagyon szeretett volna egy kutyus és anya csak úgy engedte ha menhelyről fogadunk be egy kis keveréket. Mivel az fekete fiú kutyik nem népszerűek így egy kis fekete ördögöcskére esett a választás.
Mikor apa megtudta kiakadt, hogy miért egy ocsmány korcsot hoztunk el, ha szólunk ő vett volna "rendes" kutyát is tenyésztőtől.
19es! az én kutyàm megvan nevelve,meg nem ideggyenge stb...
Egy pincsi is lehet veszélyes.
Kutyakikèbzéssel is foglalkozom.
A Pit meg pl dajkakutya is volt.
"Egy jó tenyésztőtől elhozott fajtiszta, kiegyensúlyozottan nevelt kiskutyához képest egy menhelyről elhozott keverék kutya időzített bomba. "
Ha az ostobaság fájna...Minden kutya fajtiszta te észlény, a szó amit keresel fajtatiszta.
Ismerősöm fia menhelyi kutyussal nőtt fel, bármit hagyott neki a kutya szájba turkálás, ölelgetés, idegeneket meg simán szétkapott. Egy menhelyi kutyus sokkal hálásabb tud lenni. Jó nagy sznob idióta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!