Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apát miért zavarja, hogy...

Apát miért zavarja, hogy keverék kutyusunk van és nem egy méregdrága fajtatiszta kutyánk? Miért várja el, hogy csillogjunk a drága holmikkal? 17/L

Figyelt kérdés

Én 5 a húgom 2 volt mikor apa elvált anyától.

Anya nevel minket. Apa a gyerektartáson felül elhalmoz minket karácsonyra 300ezres telefont kaptunk. Minden hónapban 60-60ezre ft vásárlási utalvány. Majd elvárja,hogy ezt hangoztassuk, közösségi oldalra poszttoljuk, hogy mások irigykedjenek. Szülinapomra egy borítékot kaptam benne 200 ezer ft és egy cetlit amire ráírta " remélem teszel fel snapchatre képet,hogy mindenki lássa milyen cuki az apukád".

Anya 3 éve vásárolt lakást eddig mamánal éltünk.

A tesóm nagyon szeretett volna egy kutyus és anya csak úgy engedte ha menhelyről fogadunk be egy kis keveréket. Mivel az fekete fiú kutyik nem népszerűek így egy kis fekete ördögöcskére esett a választás.

Mikor apa megtudta kiakadt, hogy miért egy ocsmány korcsot hoztunk el, ha szólunk ő vett volna "rendes" kutyát is tenyésztőtől.

2017. febr. 15. 09:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%
Kamu kerdes.
2017. febr. 15. 10:52
 12/24 anonim ***** válasza:
31%

10-es,

Az en rottim ki nem allhatja a gyerekeket. Felnott vendegeknek, akiket ismer, orul, a gyerekeket, ismeri, de szetszaggatna oket, ha hozzajuk tudna ferni.

2017. febr. 15. 10:57
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Hülyesèg!! Mindegyik kutyánk menhelyi volt, kivève 1-et, semelyikkel se volt gond! Sőt! A menhelyi keverékünk mèg sokkal szófogadóbb mint a másik, nem tanítottuk, de láb mellett jön, nem mer elmenni tőlünk, nyitva hagyhatjuk a kaput, nem megy ki, ellentètben a másikkal. Soha egy morgást nem hallottunk tőle, mèg azt is megengedi, hogy a másik a tányèrjából egyen, pedig ő a nagyobb. (sokkal). Az elöző menhelyi kutyánkal se volt probléma, pedig sokat nyúztam amikor kisgyerek voltam, teszteltem a türelmét úgymond rendesen... Emlékszem, hogy egyszer születtek kiscsibèk a keltetőből ès azokra is vigyázott, simán egyedül lehetett hagyni őket, nem történt semmi. Egy dolog volt, hogy a bicikliseket nagyon megugatta, mert kölyökkorában pár biciklis gyökèr megverte. Viszont ha én ültem bringára vagy valaki a családból, nem foglalkozott vele. Mindenki csak azt kapja vissza a kutyátol ahogy bánik vele, amit megérdemel!
2017. febr. 15. 11:00
 14/24 A kérdező kommentje:

Hát nem az volt a kérdés,hogy mi a vélemény a keverék kutyákról.

De lehet,hogy apám is így vélekedik róluk.

Nekünk hál isten nem volt vele problémánk eddig és reméljük nem is lesz.

Köszönöm a válaszokat.

2017. febr. 15. 11:02
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

3as! Ink maradj csendbe,ha nem értessz a kutyákhoz.

Apád egy..,hadjuk mi. Én a helyetbe sok képet kiraknák a kutyárol,rola meg az ajandekokrol,pénzről meg semmit.

2017. febr. 15. 11:04
 16/24 anonim ***** válasza:
30%

15ös vagyok. 10es teis bölcsebb maradtal volna,ha csendbe maradtal volna.

A pásztorkutyák hajlamossak csipkedni.

Nekem 2éves a lányom,mellette van egy Amstaffom.

2017. febr. 15. 11:14
 17/24 A kérdező kommentje:

15 haha, nem szoktam az ajándékairól képeket feltenni, a kutyusról viszont igen snapre napi szinten többet, videókat is kis vicces kutya, édesen tud nézni.

Spicc keverék ( legalábbis az állatorvos és miszerintünk az biztos van benne)

2017. febr. 15. 11:15
 18/24 anonim ***** válasza:
7%

Gondolom szart se foglalkozott veletek és egy öntelt pcs volt egész életében, ezért is vált el anyád tőle (ami megjegyzem, szerintem jól tette).

Én a helyetekben nem fogadnék el semmit, mert konkrétan a pénzzel akar titeket megvásárolni, megvásárolni a szereteteket. Neked komolyan megfelel az, hogy csak azért van valamid, mert kapod?

Mi lesz, ha te ezt vígan megszokod, hogy a pénz csak úgy jön magától és te majd nem akarsz elmenni dolgozni, nem akarsz majd csinálni semmit, "hiszen apuci úgy is eltart alapon", de mi lesz akkor ha apáddal majd történik valami?

A 60-60 ezer forint még elmegy, bár az is rohadtul sok gyerektartásnak, de azon felül nem kellene elfogadni semmit.

Azért akarja, hogy képeket tegyetek fel internetre, mert azt akarja mutatni másoknak, amit gondolom az évek során amíg ti szépen felcseperedtetek, nem foglalkozott veletek szart se. Nem attól lesz minta apa valaki, mert pénzzel megvásárolja a gyerekeit.

Gondolkozz el ezen, normális felnőtt ember akarsz lenni, vagy egy elkényeztetett kis cafka?

2017. febr. 15. 13:06
 19/24 anonim ***** válasza:
14%

15-ös azért google-n rákereshetsz, hogy hány cikkben írják hogy amstaff tépett szét gyereket.

Szerintem is sok nemes tulajdonsága van ezeknek a kutyáknak, de nem oda valók ahol van kisgyerek!

Kutyák temperamentumáról írt könyv is így kezdi, hogy intelligens, ragaszkodó társak, szeretik gazdáikat. Szeretnek birkózni, játszani,erejük miatt véletlenül is feldönthetik a kisgyerekeket. Figyeljünk mindig a gyerekre, ha játszik a kutyával.

Majd folytatja azzal gátlástalan tenyésztők kutyái veszélyesek lehetnek tapasztalt kutyatulajdonosra is.

Majd írja, hogy a korai szocializáció ösztöneit nagymértékben ellensúlyozhatja, de még ekkor sem bízhatunk teljesen meg abban, hogy másik házi kedvencben nem tesz kárt.

Végkövetkeztetés, hogy csak tapasztalt magabiztos tulajdonosoknak való, különben átveszik a háztartás irányítását.

[link]

#3,#10

2017. febr. 15. 13:06
 20/24 anonim ***** válasza:
25%

Utolsó, te milyen kisgyerekről beszélsz? Értelmezési gondokkal küzdötök? :D

A kérdező 17 éves lány.. Kezdés:

"Én 5 a húgom 2 volt mikor apa elvált anyától."

12 éve elváltak a szüleik, a kérdező 5 éves volt, a húga 2.

Most 15 éves a húga. Hol van szerinted náluk kisgyerek?

Ha általánosságba mondtad, hogy olyan helyre nem való ahol gyerek van, abba igazat adok, de ha ide mondtad, erre az esetre, akkor értelmezési problémád van :D

2017. febr. 15. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!