Puli-keveréknek milyen kutyanyírót? (Bővebben lent. )
Kutyanyírógépet szeretnék venni, otthoni használatra. Van egy keverék (puli-tacsi-féle talán) kutyám, iszonyatosan erős, dús szőrrel, és a kölyke (puli-anyuka keverék), neki nem olyan erős, durva a szőre, de mégiscsak puli-keverék.
Rengeteg gépet látok, különféle képességekkel, de nem tudom, mi az a minimum, amit meg kéne ütnie a gépnek, hogy vigye is a szőrüket. Azért lenne ez fontos, mert szeretném minél olcsóbban megúszni, nem szeretnék azért extra-profi 40-ezres gépeket venni.
Köszi, de ezzel a válasszal nem mentem semmire.
Egy birkanyíró amúgy nagyon durva lenne?
Eléggé. De ennyi erővel ollóval is le lehetne vágni, igaz, szép nem lenne, az biztos.
Az olcsó gépek nem sokáig bírják a terhelést és a 40 ezres sem extra-profi, sőt, még olcsó is. Ha nem szeretnél jó gépbe invesztálni, inkább ne is vegyél. Ha neked az a hossz, küllem megfelel, amit ollóval vágni lehet, akkor vágd azzal, ha nyírni szeretnéd, akkor szerintem évente kétszer megéri azt a párezer forintot a kozmetikusnál hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!