Szülők, amikor először van együtt lányotok pasijával hogyan érzitek (éreztétek) magatokat?
Figyelt kérdés
Tegnap 16 éves lányom barátja itt aludt, megkérdezték én meg nyilván megengedtem. Nem vagyok sem hülye sem álszent nyilván tudtam előre mi fog kisülni ebből. De egyszerűen egész éjjel nem tudtam aludni. Csak álmatlanul feküdtem néztem ki a fejemből, és merengtem a gondolataimon, felidéztem, milyen volt amikor született, első nap a suliba meg a többi és hogy most hol tartunk, és annyira furán éreztem magam. Nem is tudom mi volt ez kétségbeesés/öröm egyszerűen minden érzés keveredett. Nálatok mi volt TI hogyan éreztétek magatokat?2017. febr. 12. 22:58
21/29 anonim válasza:
Felőlem nézhet mindenki annak, végülis nem én ítélek el másokat írás alapján...
22/29 anonim válasza:
megtörtént?
na az szuper.. :D :D
mostmár mindig a pasi a lányodon fog akaszkodni, és könyörögni fognak hogy jajj had aludjanak együtt.. :D
és míg te alszol, addig a gyerekek meg szexelnek.. :D
23/29 anonim válasza:
De egyébként 100% biztos vagy abban, hogy lefeküdtek?
24/29 A kérdező kommentje:
Igen nem értem ezen mit nem értetek :D
2017. febr. 13. 17:59
25/29 anonim válasza:
te aztán nem fogod szigorúan a lányodat, eléggé engedékeny vagy... :D
csak nehogy a végén elkanászosodjon, hogy mindent megengedsz neki
26/29 anonim válasza:
20/ kinek nem inge nem veszi magara 😊
14 evesen akkor sem norm dolog! Inkabb ciki egy csajnak szerintem.
Ribi szot pedig le se irtam. Az mast jelent!
11es
27/29 anonim válasza:
Neked jól esik másokat kritizálni, mi? Én annyit írtam, hogy 13 évesen már együtt aludtam a barátommal, de azt egy szóval se írtam, hogy le is feküdtünk! Egyébként engem nem ér
28/29 anonim válasza:
*érdekel, hogy mások mit gondolnak rólam. De azért észre vehetnéd magad!
29/29 anonim válasza:
Ismetlem : kinek nem inge nem veszi magara
Ezek szerint az ing rajtad van 😁
Semmi kritika szimpla tenykozles. Nem kell mentegetozni es magyarazkodni.
Es h kinek mi a dolga az mindenkinek a egyeni ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!