Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, amikor először van...

Szülők, amikor először van együtt lányotok pasijával hogyan érzitek (éreztétek) magatokat?

Figyelt kérdés
Tegnap 16 éves lányom barátja itt aludt, megkérdezték én meg nyilván megengedtem. Nem vagyok sem hülye sem álszent nyilván tudtam előre mi fog kisülni ebből. De egyszerűen egész éjjel nem tudtam aludni. Csak álmatlanul feküdtem néztem ki a fejemből, és merengtem a gondolataimon, felidéztem, milyen volt amikor született, első nap a suliba meg a többi és hogy most hol tartunk, és annyira furán éreztem magam. Nem is tudom mi volt ez kétségbeesés/öröm egyszerűen minden érzés keveredett. Nálatok mi volt TI hogyan éreztétek magatokat?

2017. febr. 12. 22:58
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
27%

10. Valaszolo

14 evesen ez eleg gaz teljesitmeny nem csodalom h anyukad kiakadt. Akar megtortent akar nem. De ha ennyi idosen megtortent es pasival alszol szep jovod nem lesz. 35 evesen eleg laza gondolkodasunak mondom magam de ez sajat magad minosited.

Kerdezo. Szerintem meg elwh jol kezeled a helyzetet. Ok jorban bent van. Es nagyon szep h igy leirod az anyai erzeseket. Majd idovel mash latod itt kislanybol nagylany lett csak uj neked a helyzet. Amikor en hasonloban voltam tininek anyuek baromira tiltottak h ottaludjon b ilyesmi. Ok 20 eve mas felfogas volt meg. Vedekezesrol mi a baratnoimnel is egymassal tudtunk beszelni. Anno vhogy tabutema volt. 35N

2017. febr. 13. 06:41
 12/29 anonim ***** válasza:
93%

Engem az is elgondolkodtatott, amikor 12 évesen "nagylány" lett a lányom.

Hát igen,vannak mérföldkövek az ember életében, és nem baj az, ha megállunk egy pillanatra ebben a rohanó világban, és elmerengünk. Nem baj az, ha helyükre kerülnek a gondolatok. :)

2017. febr. 13. 06:59
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Félreérti itt sok válaszoló a kérdezőt.

Ő csak a benne kavargó érzéseket írta le, ha baja lenne az együttalvással, meg sem engedte volna, ez nem tűnt fel egyik habzószájú bolondnak sem?? :D

2017. febr. 13. 08:00
 14/29 anonim ***** válasza:
84%

Azért nem kell egyből ribinek elkönyvelni a 14 évest... Én szülői engedéllyel aludtam együtt az első szerelmemmel ennyi idősen. Összesen 2 ember van a "listámon", 16 évesen megismerkedtem a férjemmel. Hálás vagyok a szüleimnek hogy normálisan kezelték a kapcsolatomat és megbíztak bennem.

Kérdező! Ugyan nekem még kicsi a lányom, de folyamatosan kiakadok, hogy milyen gyorsan nő. Nemsokára kezdődik az ovi is, bele se merek gondolni :) Szerintem ez már csak így lesz, akárhány éves és akármelyik mérföldkőhöz érkezik.

2017. febr. 13. 08:04
 15/29 anonim ***** válasza:
12%

nem engedted meg túl hamar?

16 éves a lányos és ott alszik a pasija..

hát ha szex nem is volt, de hasonló dolgok, előjáték tuti :D

ha legközelebb is ott alszik akkor már szex is lesz

2017. febr. 13. 12:31
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem akartam ezt a témát megpendíteni, de ha már utolsó felhozta, meg kell mondjam, egyetértek vele.

Kamaszok esetében jobb ráhagyással meghúzni a határokat. Nem rosszból, hanem azért, mert ők abban a korban vannak, amikor az ember evolúciós okokból kóstolgatja, próbálgatja, feszegeti a határait. Addig, amíg a szülők, vagy az élet az orrára nem koppint, jelezve, hogy eddig és ne tovább! És valljuk be azt is, hogy a tiltott gyümölcs mindig édesebb. Egészen más a szülő beleegyezésével szexelni, mint egy lopott csókot ízlelgetni hazáig.

2017. febr. 13. 13:02
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként itt leírtam erről a véleményemet:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

37-es voltam.

2017. febr. 13. 13:10
 18/29 A kérdező kommentje:
Elég sokan félre értették a dolgokat nekem nincs semmi bajom avval, hogy szerelmesek, és én is voltam fiatal ennek velejárója a szex is. Én mindössze elgondolkodtam, ledöbbentem, hogy 16 év egy pillanat alatt elrepült nemsoká leérettségizik, azután ha minden igaz Pestre megy és így elköltözik itthonról és ez picit megrémisztett.. Egyébként finoman beszéltem vele hogy mi volt nyilván ez nem az a téma amiről túl sokat beszél a lány az anyjával. Igazából nagyon boldog volt úgyhogy nem is piszkáltam kínos kérdésekkel. Annyit mondott, hogy megtörtént.
2017. febr. 13. 14:24
 19/29 anonim ***** válasza:
63%

Igazabol szerintem nagyon is jol allt a kerdezo a dologhoz.

Tovabba semmi felreertheto nem volt benne anyai erzes. Inkabb meghato.

14 evesen meg ne a pasihaval aludjon egy lany.... eleg gaz. De ha a szulo engedi haat valtozik a vilag. 16 mar teljesen ok.

2017. febr. 13. 14:41
 20/29 anonim ***** válasza:
64%
#11, Akkor te most ribinek nézel? :D
2017. febr. 13. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!