Szülők, Ti hány éves korától engednétek meg a gyereketeknek, hogy alkoholt fogyasszon?
Figyelt kérdés
2017. febr. 12. 08:16
11/17 anonim válasza:
22 évesen sosem részegedtem le, pedig egyetemista vagyok!
Miért divat ennyire hogy 13-4 évesen inni cigizni. Szánalmas
14/17 anonim válasza:
#10 vagyok miért lettem totál lepontozva? Én nem szégyenlem ami történt... miért fáj nektek ha nem cigizek vagy iszok?
15/17 anonim válasza:
Soha nem mondták hogy na most x időd vagy szóval ihatsz. 14-15 éves koromban simán eliszogattam a barátaimmal sose jöttek rá. Egyszer 16 évesen anyám megkérdezte hogy amikor én elmegyek a barátaimmal szoktunk inni, őszíntén megmondtam neki hogy igen. Azóta ha családi ünnepély van mindig megkínálnak borral vagy pezsgővel. Magyarul a lényege a mindani valòmnak az hogy úgy se fogja bejelenteni hogy iszogat néha meg nem csak akkor fog elkezdeni inni amikor te megengeded. Esetleg elbeszélgethetnél vele hogy hogy igyon biztonságosan (ne hagyja ott a poharát sehol,ne fogadjon el piát furcsa alakoktól,mértékkel igyon stb)
20/l
17/17 anonim válasza:
Nem kor, inkább intelligencia kérdése. Van, aki 70 évesen se tud civilizált módon alkoholt fogyasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!