Mit gondoltok az olyan férfiról, aki azért hagyja el a gyermekeit, mert nem fiúnak születtek?
Nekem az édesanyám már 5-6 éves koromban elmondta, hogy egyáltalán nem örült, amikor megszülettem.
Nagy csalódást okoztam neki, hogy lány vagyok, ezért amikor megszülettem, nem örült hanem sírt.
Ráadásul nehéz szülés volt, mert farfekvéses voltam, sokat szenvedett miattam, alig tudott megszülni, és mindezért nagyon haragszik rám.
Azt is elmondta, hogy amikor megszülettem, nem sírtam fel, és azt hitték, hogy meghaltam, és azt soha nem fogja elfelejteni, hogy milyen ronda kékes-lilás volt a fejem, az arcom, és kopasz is voltam, ami neki nem tetszett...
5-6 éves koromtól rendszeresen szemrehányást tett, a fentiek miatt. Azért is haragudott rám, hogy terhesség ideje alatt nagyon visszeresek lettek a lábai, és ez is miattam van!
Sajnos annak idején elhittem, hogy mindez az én hibám, és csak egy értéktelen senki vagyok.
Egy kis gyerek szereti az anyukáját, és én is szeretni akartam, ezért egész gyerekkoromban lelkiismeret furdalásom volt, hogy fájdalmat, nagy csalódást okoztam az anyukámnak, és hogy egyáltalán létezek.
Akkor még nem jöttem rá, hogy az anyám csak egy nagyon primitív, buta és gonosz nő.
Azt, hogy valaki nagyon be akarja sarazni.
Hacsak nem több különböző nőt hagyott ott rögtön azután, hogy megszülte a lánygyereket, akkor nem ez lesz az indok arra, hogy elhagyta a családot.
Nyilván ha feltett szándéka lett volna, hogy meglép, ha nem fiú születik, akkor nem várja meg azt a többesszámot.
Vagy ezt úgy kell elképzelni, hogy a harmadik lánynál vette a kalapját a szülészeten?
Persze az lehet reális, hogy nem szereti őket ilyen primitív indokból, de hogy csak x idő után kapcsol, hogy jé, ezeknek nem lóg semmi a lábuk között, az nem igazán.
Azt hogy a legalja undorító féreg nyomorék. Az ilyen akasztófára való...
23/F
Azt, hogy egyrészt ő undorító, másrészt legalább nem nyomorítja meg a gyerekeit a folyamatos "te egy senki vagy, meg csak a ph*nád az értékes benned..." társai mondataival.
Ismerősi körben ugyanis rendszeresen elhangzottak ilyen és ehhez hasonló mondatok a(z egyetlen lány) gyereke felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!