Hogy történhet meg ez? Ti mit gondoltok ilyenekről?
Egy osztálytársam, aki nagyon jó barátom, majdnem 190 centi magas és elég testes. Négyen vannak testvérek. Idősebb nálunk a fiú, mert álltalános iskolás korába 2 évig korházba illetve otthon volt betegség miatt, így mi vagyunk 16 évesek, ő pedig 18. Nagyon szigorú és vallásos szülei vannak, és betegesek, főleg az apja, és többször verték őket meg otthon, de ő összeverte az apját és az anyját is, és rájuk hívta a rendőrséget, Hallottatok ilyenről valaha? Mert ha nem a szüleimtől hallom, akkor el sem hiszem. Szerintem jogos volt, de...
16/L
miért kérdező, mit kellett volna csináljon, tűrni a verést és a bántalmazást, amíg a "szülei" agyon nem verik vagy teljesen meg nem nyomorítják?
tudod, nem normális dolog, hogy a szülő veri a gyerekeket, ha nálatok ez a norma, akkor kérj szépen te is segítséget a rendőröktől, tanáraidtól, gyámügytől!
Nincsen de, a szülei megérdemelték, ogy szétverje öket, ennyi.
Én is szivesen szájon vágtam volna párszor a mostohámat, föleg, mikor anyát (aki meghalt) szidta; az volt a szerencséje, hogy nem vagyok verekedös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!