Mit gondoltok az ilyenekről?
Igazából nem nagyon értem a kérdésedet. Az a baj hogy valaki 18 évesen terhes?
Valószínűleg ő késznek érezte magát rá, vagy így alakult és nem akarta elvetetni.
17 voltam amikor terhes lettem épp hogy betöltöttem a 18-at amikor megszületett a kisfiam.Semmi kirívót nem találtam abban hogy olyan korán szültem.
Sőt ha belegondolok, ez csak manapság divat annyira hogy 25-30 esetleg 40 évesen szülnek a nők.
Ha csak az én korosztályom szüleit nézem, szinte mindannyian 18-20 éves koruk körül szültek.
Sok súly??Nagy has? Adottság kérdése. Mi előtt terhes lettem mindig 57-59 kg körül mozogtam. Érdekes módon az első védőnői vizsgálaton 55kg mutatott a mérleg. Szülni 58kg-al mentem és 53kg voltam amikor a kórházból kijöttem.Tehát terhesség alatt tudtam a saját ruháimat hordani, nem kelletek nagyobbak, no szülés után gondba voltam mert minden leesett rólam.
Én csak előnyét látom a fiatalon szülésnek. Egyrészt még nem vagyok annyira begyöpösödve, másrészt biztosan megélem az unokáimat (persze hacsak nem üt el egy helikopter). :)
A terhességbe, szülésbe (bár engem altatásba császároztak), anyaságban semmi borzalmas nincs, sőt nagyon is boldog örömteli időszakok.
nem durva egyáltalán. ha megtehetik miért ne vállalhatnának gyereket 18 évesen?
ha lett volna rá lehetőségem, akkor én is bevállalom akkor, de még suliztam, szóval várnom kellett még 4 évet a babára. addigra megcsináltam a sulit is, és volt munkahelyem is.
ha még így állsz a témához, akkor valóban nem neked való még a terhesség, de meg fog ez változni idővel valószínűleg. az tény, hogy szülés után már nem lesz az alakod, a tested a régi, bár ez is adottság kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!