Hogy számolnál el a lelkiismereteddel, ha közvetve hozzájárulnál az édesanyád halálához?
Nezd ha el akarsz koltozni tedd meg. Ezzel magara nem hagyod. Pkane ha 500 m a tavolsag.
Remelem ez az 1 ho tobb lesz. Szivritmuszavar onmagaban pedig nem halalos betegseg. PM a muteti megoldasa.
Kedves Kérdező!
A szívritmus zavar a leghatékonyabban karbantartható betegség, gyógyszerekkel, pacemakerrel.
Édesapám 54 évesen kapott pacemakert és 87 évesen halt meg és nem a szíve vitte el.
Ráadásul a műtét, amivel a bőr alá csúsztatják a készüléket rövidebb ideig tart, mint az orvosok bemosakodása.
Költözz nyugodtan, anyukád túl fogja élni, ha szedi a gyógyszereit és képes helyén kezelni, a tényt, hogy 45 évesen szeretnél egy saját életet (is)!
9es nagyon is jól válaszoltál én hasznosnak jelöltem a válaszod 😉
Szerintem ia elköltözhetsz. Látogatod és ez így is van rendjén. Ezzel rosszat nem teszel. Mindig akármennyire is fájdalmas sosem lehetünk a másik mellett. Nekem apukám halt meg. Együtt laktam én is a szüleimmel. Reggel úgy találtuk meg h kómában van. Éjjel történt. És sosem gondoltam volna h ez így is megtörténhet. De megtörtént
Az ilyen dolgok ellen nem lehet tenni.
Rem a 45 nap több lesz.
Vhol előttem írták a PM műtétet. A ritmuzavar egyebként önmagában tényleg nem halálos betegség.
Egyáltalán nem igaz, hogyha elköltözöl, amit hozzáteszek, 20 évesen is teljesen normális lett volna, nemhogy 45 évesen, hozzájárulnál anyukád halálához.
Azt gondolod, ha együtt élsz vele és állandóan vitatkoztok, attól ő nem lehet rosszul és nem halhat meg?
Bár nem vagyok orvos, viszont szívritmus zavarra lehet gyógyszert szedni, amivel kordában lehet tartani a szívet, ergo még akár 10-20 évig is elélhet.
Költözz el, rakd elérhető távolságba neki a telefonszámodat, illetve a mentőkét, orvosét, ha gond van, tudjon kinek telefonálni, egyébként meg látogasd meg, segíts neki a mindennapi dolgokban és ennyi. Költözz el nyugodtan!
Ha ilyen közel laktok,akkor akár naponta járj haza,nézz rá,hogy jól van -e. És próbáld tudatosítani benne,hogy nem azért költöztél el,mert nem szereted,hanem ez az élet rendje(már kb 20 éve is az lett volna).
Ne legyen lelki ismeretfurdalásod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!