Te kérnél a szüleidtôl kölcsön a helyemben?
Figyelt kérdés
Emelt erettsegizem majusban, de úgy néz kinem tudom megfizetni az árát. Dolgozom már két eve suli mellett, de az utóbbi 2 hónapban alig kaptam munkát. Szinte sosem kertem tôlük semmit, de most kellene 32 ezer forint. Elôrelátónak kellett volna talán lennem...nem tellik erre önerõbõl. 9 napom van, hogy megteremtsem a pénzt. Õk sem állnak jól anyagilag, viszont emiatt lehet ,hogy vege szakad a tanulmànyaimnak (mesterszakra szerettem volna menni). Kérni nincs pofám, már magam sem tudom mit várhatok el e tekintetben, megerdemlem-e az anyagi tamogatast. Persze mielobb visszaadnam. Napok óta fusztrált vagyok emiatt. Ketyeg az óra, még élni sincs kedvem, annyira felborít minden a jelenlegi helyzetem. (Bocsanat az ekezetek miatt)2017. febr. 6. 11:42
21/21 anonim válasza:
"sokkal izgalmasabb és sokkal összetettebb dolgokra kell öszpontosítani. "
"A tulajdon anyanyelvednél ne legyen már izgalmasabb semmi.."
Hát pedig sok dolog van ami sokkal érdekesebb és izgalmasabb, bár kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!