Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az exem házassága mivel jár?

Az exem házassága mivel jár?

Figyelt kérdés
Az exemnek új nője van . Engem cseppet sem érdekelne hogy öszze akarnak házasodni , kivéve hogy van egy közös gyerekünk . Kislányunk jelenleg az apjánál lakik , vagyis hárman laknak a nőjével . Nyártól szeretném hozzámköltöztetni a gyereket . Most kitalàlták hirtelen hogy összeházasodnak . Milyen hatással lehet ez a gyerekkel kapcsolatos dolgokra?
2017. febr. 4. 16:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a problémádat!

Eddig nem volt bajod, hogy az apjával és a barátnőjével él a gyereked, csak most, hogy összeházasodnak?

Miért akarsz most hirtelen "intézkedni"?

Panaszkodik a gyerek, hogy bántják, vagy hasonlók?

Szerintem te még mindig nem tudod megemészteni, hogy szétmentetek és így akarsz bosszút állni a pasin, aki nem lehet rossz ember, ha ő neveli a gyereket.

És igen!

A feleségének nem csak az lesz a dolga, hogy mosson, főzzön, takarítson a gyerekedre, hanem joga lesz nevelni is, elvégre egy fedél alatt fognak élni és nevelőanyja lesz a gyereknek.

2017. febr. 4. 19:28
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem a házasságuk miatt szeretném a gyermekemet magamhoz költöztetni . Ez eddig us tervben volt de sajnos különböző oko miatt ez nem volt lehetséges . Az utóbbi időben mindenből kihagy az exem . Pl ha telefonálnak neki az oviból akármi miatt , nem szol semmit , vagy ha beteg a gyerek azt sem mondja el . Vagy ha beszélni szertnék a gyerekkel akkor azt mondja a gyerek nem akar , de ha meg mégis alkalmam van rá akkor a gyerek kérdezi hogy anya tegnap miért nem hívtál .... Jövőhéten el akarom vinni magammal hétvégére a szüleimhez, erre az exem benyögte hogy ezt a nőjével beszeljem meg . Most akkor???? Kérjek talán engedélyt tőle vagy mi?
2017. febr. 4. 22:48
 13/19 A kérdező kommentje:
És nem kérek olyan válaszokat hogy minek akarom magahoz hozni a gyereket . Nem ez volt a kérdés, és az ilyen válaszokat megköszönném ha mellőznétek .
2017. febr. 4. 22:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

" erre az exem benyögte hogy ezt a nőjével beszeljem meg"

Ez nagyon vicces. Ha az apuka nem akar kommunikálni és direkt akadályokat gördít a kapcsolattartás elé, akkor legjobb lesz bíróságon rendezni ezt.

2017. febr. 4. 22:54
 15/19 anonim ***** válasza:
59%
Én a helyedben elkezdeném gyűjteni a bizonyítékokat, hogy az apa akadályozza a kapcsolattartást a gyerekkel. Aztán bíróság elé menni és gyerekelhelyezést kérni. Anyjaként jogod van a gyermekeddel lenni.
2017. febr. 5. 12:05
 16/19 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló . Nem vagyok féltékeny . Nekem is van párom akot nagyon szeretek és semmilyen érzelmet nem táplálok az exem iránt , és megintcsak hangsúlyozom , nem ez volt a kérdés . Ha hasznos válassza nem tudsz szolgálni inkább maradj csendben . Kössz ....
2017. febr. 5. 12:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb ha rendezitek hivatalosan, aztán akkor szabályoznak mindent és könnyebb lesz mindenkinek ahhoz tartani magát. Gyereknek is jobb, mert tudja, hogy kinél mikor lesz.
2017. febr. 5. 16:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"egyértelműen megállapítható hogy miért akar a gyerek az apjával lenni "

Ilyenről szó nem volt :) Csak tényként lett közölve, hogy most az apjánál van.

Nehezen megy az értelmezés? Minek költesz bele olyant, ami nem is volt benne a kérdésben?

2017. febr. 5. 17:52
 19/19 A kérdező kommentje:
Látom egyesek nem tudnak olvasni , vagy nem jut el a tudatukig amit olvasnak . Tartst meg a véleményed és foglalkozz a saját életeddel . Nem hiszem hogy ismersz és te jobban tudod mi a jó a gyerekemnek . Okoskodás persze az megy . Miért neked mi derült ki abból amit irtam?? Beszéltem trágárul vagy agresszivan?? Nem tudom mi belekötnivaló van . De tudodmit? Most biztos örülsz magadnak , hogy na most jol megmondtam . Hát örülj . Ennyi örömöd legyen egész életedben . .......
2017. febr. 5. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!