Szerintetek mivel érdemeltem ezt ki?
Nálunk is hasonló volt, mi hárman vagyunk testvérek.
Én férfi vagyok ugyan, de engem sem kedvel különösebben az apám, mindig kiemeli, hogy keményebbnek kéne lennem, mint a bátyám, őt imádja, mert együtt piálhatnak.
Az imádott bátyám egy mamapapahoteles tehetetlenség lett, mint az első válaszolónál. Nővéremet viszont kicsinálta a folyamatos hímsoviniszta megjegyzéseivel apánk, én tartottam benne a lelket sokszor.
Őszinte leszek, de tényleg az a legjobb megoldás, ha leszrod, különben belekattansz. És nincsen olyan, hogy soha nem leszek neki jó, mondom kezeld a helyén az ilyen embert.
Attól félek, Kérdező, hogy akkor se leszel neki jó, amikor esetleg rád szorul! Öcséd nem tesz majd semmit, te meg - jó gyermek lévén -, ellátod, magadhoz veszed, gondozod és hallgatod öcsédről a dicshimnuszokat.
Háromgyerekes anyaként sosem tudtam megérteni, hogy tud különbséget tenni a szülő a gyermekei között? Mindegyik gyerekemet és hat unokámat másért és másképp szeretem, de azonos hőfokon! Sosem tudnék választani közülük!
Kedves kettes! Ha arra célzol h ettől függetlenül a maga módján szeret, akkor kösz de zsebre tehetem a szeretetét, nem ez a lényeg, hanem h olyan dolog miatt vesz kevesebbnek amiről nem tehetek, esetemben a nemem!
Mindenki másnak köszönöm a választ
Ez ellen nem tudsz mit tenni, kedves kérdező. Ő ilyen és kész. Azért érdemelted ki nála a "fekete bárány" rangot, mert lánynak születtél. Igaz, ez szerintem is elég gáz, hogy egy szülő így diszkriminál a gyerekei közt.
Csak akkor lesz egy nagy pofára esés az apádnak az öcséd, ha nem viszi tovább a családnevet egyéb okok miatt. Pl. kiderülhet róla, hogy steril, vagy az, hogy nem akar gyereket..stb.
Az én apám is megmondta, hogy engem jobban szeret, mert én vagyok a legkisebb és a kisebbiket mindig jobban kell egy kicsit szeretni.
Mondjuk ezzel nem értek egyet.
Bár.. ezt nem tapasztaltam, hogy én lennék a kedvenc. A nővéremmel vagy a bátyámmal sosem üvöltözött azért, mert az anyámtól kapott zsebpénzemből csak 1 doboz cigit vettem neki. (Neki kettő kellett volna, ráadásul kiskorú vagyok, nem is dohányzom.)
De ő ezt megköveteli.
De ezt nem szabad komolyan venni, csak van egy újabb story amin jókat nevetünk 3 testvér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!