Mivel érdemeltem ki, hogy így bánjanak velem?
16 éves lány vagyok. Idén kerültem gimnáziumba, kollégiumba. Ahogy telt az idő, egyre inkább kezdtem rájönni arra, hogy 15 éven át bezárva tartottak. Ezt persze három volt tanárom is megerősítette anno, viszont nem igazán foglalkoztam vele. Mikor október végére lett egy barátom - na, onnantól indult az, ami most is tart.
Csak hétvégén láthatjuk egymást, de akkor is mindössze hat órára, amiből két óra lejön az utazás miatt. Most, hogy közeleg a jó idő, kérleltük, hogy hadd lehessünk már többet együtt, de nem engedik a szüleim (a barátom szüleivel semmi gond, ők nagyon rendesek, mellesleg ő 18/F). Folyton arra hivatkoznak, hogy "rossz idő van", "sötét van, mire hazaérsz" (ami persze kicsit sem igaz), vagy bármi egyéb. Valami "indok" mindig van. Már olyanra is gondoltunk, hogy vasárnap előbb megyek fel a koliba lecuccolni, aztán vele lenni a városban, de ez kevés indoknak. Folyton valamit ki kell találnom, hogy előbb felmehessek, holott alapnak kellene lennie, hogy találkozzak vele. Olyan is volt, hogy egy hónapig nem láthattam, mert "csúszós az út". Ez már nevetséges. Mindig jól tanultam, jól viselkedtem, segítettem, amiben tudtam, akkor miért érdemlem ezt? Mi csak többet szeretnénk lenni egymással, miért nem hajlandóak megengedni?
"Mellesleg szoktunk beszélgetni, de órákon át azért mégsem kellene."
MI VAN???
Sok évi együttélés után is néha úgy kell lelőni magunkat, hogy ne beszélgessük át az éjszakát, mert másnap munkába kéne menni...
Tulajdonképpen így járnotok sem kellene.
Szexre meg ott a bokor, jó az nektek. Csak könyörögve kérlek, húzzatok gumit, ne szaporodjatok!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!