Szerintetek mivel érdemeltem ezt ki?
Figyelt kérdés
Nemrég beszélgettem apámmal és valahogy arra terelődött a szó h a testvéremet jobban szereti mint engem. Igazából mindig is éreztette, de ha megvádoltam letagadta, most viszont a szemembe mondta h igen, öcsémet jobban szereti....annyira meglepett h nem tudtam reagálni semmit csak megkérdeztem h miért. A válasz mindössze annyi h "mert ő fiú és az más", meg h ő tovább viszi a nevét és ez neki fontos, ja meg h természetes dolog h a szülő jobban szereti az egyik gyerekét mint a másikat, h ő is így nőtt fel és semmi baja nem lett. Nagyon rosszul esett, fogalmam sincs mivel érdemeltem ki, normális gyereke voltam mindig, jól tanultam/tanulok, nem züllök, tartós párkapcsolatom van, igaz néha szoktunk veszekedni, de velem sokkal többet is beszélget mint öcsémmel, vele szinte csak köszönnek egymásnak és ennyi....soha nem leszek neki elég jó pusztán mert lány vagyok?2016. dec. 13. 16:51
11/14 anonim válasza:
"Ha arra célzol h ettől függetlenül a maga módján szeret, akkor kösz de zsebre tehetem a szeretetét, nem ez a lényeg, hanem h olyan dolog miatt vesz kevesebbnek amiről nem tehetek, esetemben a nemem! "
Szerinted az életben máshol nem fordul elő hogy olyan dolog miatt leszel kevesebb valamiben, amiről nem tehetsz? MINDENHOL előfordul. Vannak buta emberek, nyomorékok, betegek, szerencsétlenek, szegények. Ők sem tehetnek róla minek születtek.
Mert mit számít Neked mégis áruld már el hogy "mennyire szeret"? Vagy hogy "hogy szeret"? Mi a túrótól lesz neked az életben emiatt kevesebb esélyed bármire is?
12/14 anonim válasza:
11-es, azért, mert minden embernek normális igénye, hogy a szülei szeressék, csak úgy látszik, te ólban nevelkedtél vagy mi, és ezért neked nem nyilvánvaló ez.
13/14 anonim válasza:
Lehet hogy azt hiszi hogy az az igénye, de logikusan végiggondolva semmit sem számít. Sajnálatos hogy a racionális gondolkodás nem erősségetek.
14/14 anonim válasza:
A racionális gondolkodás nem azt jelenti hogy érzelmi nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!