Van még itt olyan akinek a saját apja keserítette meg
teljesen az életét?
2017. febr. 2. 10:41
2/23 A kérdező kommentje:
Kitudtátok heverni? Én teljesen úgy érzem nekem befellegzett. Itt vagyok lassan 24 évesen és egy istentelen nagy nulla vagyok az élet minden területén. Semmi célom nincs, csak annyit akarok, hogy eltűnjön innen ez az ember (anyám is ezt akarja).
3/23 A kérdező kommentje:
Bocsi, kitudtad heverni? *
4/23 anonim válasza:
Sokan vannak, vagyunk. Fontos, hogy el tudj oda jutni, hogy megbocsátasz neki, és elkezded a saját életedet élni. Minden sérüléssel, nehézséggel együtt felelősséget kell vállalnod a saját életedért, és elkezdeni egy olyan életet, ami már örömet okoz neked.
Pál Feri könyveit, írásait, előadásait tudom ajánlani, ő nagyon jókat mond (egyébként nagyon élvezetes, humoros stílusban) az ehhez hasonló nehézségekről. Szerintem nagyon motiváló, és nagy segítség tud lenni. Nézz utána, ha gondolod!
Sok erőt és kitartást kívánok!
2017. febr. 2. 11:00
5/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Egy dolgot nem fogok tudni megtenni soha, megbocsájtani neki.
Van. És meglepődtem, hogy mennyi hasonlót olvastam még itt.
Nem tartom vele a kapcsolatot, nem foglalkozom vele, élem a saját életemet. Nem gondolok a múltra.
2017. febr. 2. 11:43
7/23 A kérdező kommentje:
AZ a baj, hogy még én benne élek ebbe és nem tudom, hogy tudnék kitörni ebből a helyzetből. Az számorma nem megoldás, hogy lelépek mert itt van édesanyám is és nem hagyhatom magára ebben az egészben.
8/23 anonim válasza:
Kedves kérdező ! Amikor 24-éves voltam,volt egy nagyon jó munkahelyem Szentendrén.Szakács ként dolgoztam.A főnököm tisztelt,én is őt,és meg voltam fizetve.Anyu felhívott,hogy apu ordibál vele,és cdúnyán beszél,meg lekezelően.Hazajöttem Hajdú Bihar megyébe.Alkalmi munkákat dolgoztam.Ugyanígy gondoltam mint most te,hogy megvédem anyut,apámtól.Aztán anyu betegebb lett,és ápolásidíjon voltam vele.(a betegségéről nem szeretnék beszélni) A lényeg az,hogy itthon akartam lenni,hogy ha bsj van akkor tudjak segíteni.Kétéve hogy anyu elhunyt.Szőrnyű volt látni,és hallani a haldoklását.Két évig gyászoltsm,és depressziós voltam.(gyógyszert is szedtem) Nos ! Azért írtam ezt le,mert ha akkor 24-évesen nem jövök haza,akkor azóta már megnősültem volna,gyerekeim lennének.Most meg itt vagyok 38-évesen,nőtlenül.Érted,hogy mit akarok ezzel mondani ? Ha most vissza lehetne menni az időben,akkor Szentendrén maradtam volna.Most még választhatsz ! De otthon is maradhatsz,hogy pajzs legyél anyukád mellett....Közben meg élhetnéd a saját életedet.Mi a probléma nállatok ? Alkohol ? Szerencsejáték ? Kevés a pénz és ezen van vita ? Te férfi vagy vagy nő ? Mi a szakmád ? Van munkahelyed ? A szüleid dolgoznak ? Ők hány évesek ? Nővéred,bátyád van ?
2017. febr. 2. 13:00
Anyád saját magának választotta ezt az embert.
Ne szívj miatta. Már rég el kellett volna költöznöd.
Építsd a jövődet.Tegyél a változásért.
Vagy anyáddal ketten lépjetek le. Próbáljatok meg egy apád nélküli életet élni.
2017. febr. 2. 13:38
Igen...
Apám alkoholista, mióta az eszemet tudom!
Utálom, hogy agresszív, tör-zúz, lelkileg bánt engem, és a családomat...
De mérges vagyok anyára is, mert 24 éve nem tesz semmit, csal tűr....
így kellett felnőnöm, és már elegem van abból hogy anya a mai napig nem csinál semmit, és nem váll el!
23 L
2017. febr. 2. 13:44
Kapcsolódó kérdések: