Valaki elmagyarázza miert nem vehetek a saját zsebpenzembol magamnak cipot?
ha a te sajat megtakaritott zsebpenzedrol van szo, akkor nem ertem, miert nem engedik. mondjuk ha tenyleg 2 nagyon hasonlo ciporol van szo, akkor en is megprobalnalak rabeszelni arra, hogy valassz egy masik felet.
mennyi penzed van es mennyi a cipo? nem lehet , hogy attol tartanak, hogy van mondjuk 15 ezred, es a cipo is ekorul van, es akkor nem marad kesobbre semmi?
"A cipo ara nem lényeges"
De lényeges... lehet, hogy pont ezért nem engedik!
És csak egy észrevétel: nem mindegy, hol, milyen cipőt akarsz venni: nekem ment már szét márkás, sok 10 ezerbe kerülő cipőm 3-4 hónap alatt és volt, hogy egy olasz cipő évekig tartott. Pl. kínai cipővel nagyon vegyesek a tapasztalataim: van, amit 2 év alatt se tudtam leharcolni és volt, ami másfél hónap után szétment.
Szóval igen, lényeges az ára: vannak nagyon jó márkák, amik megérik az árukat, de egy "menő" márkáért, netán replikáért (másolat, hamis, gagyi Converse, Adidas) én sem engedném, hogy sok pénzt adjon ki a fiam.
Annak ellenére, hogy az előző válaszolóknak is igazuk van bizonyos %-ban, én megengedném, hogy a saját pénzedből vegyél magadnak cipőt.
Még akkor is, ha már van 100 ugyanolyan pár, mert a felelős pénzkezelés is egy tanulási folyamat része.
Ha 30-50ezres cipőt veszel - hangsúlyozom, a SAJÁT pénzedből - akkor viszont, ha kell valamire, akkor tőlük ne kérj!
Mert az ugyebár nem működik, hogy te eltolod a pénzedet valami indokolatlan hülyeségre, utána meg a szülő finanszírozza azt, amire eredetileg a zsebpénzt adták.
Ha így meg tudod oldani, akkor felőlem vehetnél.
Azt írod, hogy megengedhetitek magatoknak - és csak EGY pár cipőd van???
Ha beázik, leválik a talpa, bármi történik vele, akkor nem mész iskolába? Megáll az élet? Vagy szandálban mész az utcára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!