Mi a véleményetek az ilyen apáról?
Szóval az van, hogy hülye vagy.
Örülj, hogy az élettársa ír neked, mert a bunkó és antiszociális agresszív apád még erre se képes. Nem kellesz neki, kár érte loholni.
Szerintem!
/Kár volt ennyi bötűt pazarolni a kérdésedre, borítékolható a válasz is./
Ugyan mi lenne? Nyilván senki nem fogja írni, hogy egy mintaapa.
De te is akadj le róla. Azért, mert a spermájából vagy, még nem lesz az apád. Ha törődne veled, akkor lenne. Ezzel meg csak magadat kínozod, mert ő megváltozni nem fog.
Te a lány vagy, kérdező? ha igen:
Nem ismerjük az előzményeket, meddig éltetek együtt, hány éves korodig nevelt téged, és mikor váltak el?
HA nem is alakult ki a kötődés, mert annyira korán szétváltak útjaitok, akkor gyakorlatilag nem tud mit kezdeni a helyzettel, hogy van egy lánya.
Persze, ha egy kicsit is foglalkoztatná a dolog, megerőltethetné magát, de úgy tűnik nincs benne se empátia, se érdeklődés irántad. Ezt a kapcsolatot én nem erőltetném. Azért kellene valahogyan túllépned rajta, mert a továbbiakban is biztos, hogy csakis csalódni fogsz, ha reménykedsz a kapcsolattartásban.
Sajnálom, hogy édesanyáddal is megromlott a kapcsolatod, viszont ha ő nevelt fel téged, ezerszer nagyobb az esélye annak, hogy vele kibékülsz és jó lesz minden, én inkább erre hajtanék.
Én ezt vitatnám mert nem sok jelentősége van abban hogy apaként viselkedik valaki vagy féregként.
A legjobb barátom apja akkor vált el a feleségétől mikor 1 éves volt a srác. Ennek ellenére napi szintű kapcsolat van köztük. Összeházasodott egy roma lánnyal akiről mindenkinek meg volt a véleménye az apja mégis kiállt a fia döntése mellett. (Igaza lett azóta is jól megvannak.) Többször segített már rajtuk nem keveset a segítségének köszönheti a srác hogy jólmenő vállakozó lett és ezzel tisztában is van. A kapcsolat köztük olyan hogy ha elmegyünk valahova sörözni vagy biliárdozni akkor az apja is ott van velünk olyanok mint a barátok (mi is olyanok vagyunk vele) és tényleg mindenben lehet rá számítani. Ha csak dumálni akar vagy bajban van egyaránt. Ő nem csak a nagy szavakkal operál hogy így szeretlek vagy úgy meg az apád vagyok stb. Van ilyen is.
Mi a véleményem? Szar alak!
Mindent leírtak előttem, én csak annyival egészíteném ki, hogy ezekről a dolgokról majd akkor sem felejtkezz el, amikor megöregszik és segítségre szorulna.
Ne hagyd, hogy a nyakadba varrja magát!
Az édesanyáddal meg békülj ki, teljesen gyökértelenül ne teng-lengj a világban!
Mindenkinek kell egy hely, ahova hazamehet és ott várják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!