Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit tennétek ha a szülőtők...

Slou kérdése:

Ti mit tennétek ha a szülőtők elég gyakran verne és most az apáról van szó és az anyát is rabságban tartja?

Figyelt kérdés

2014. nov. 10. 17:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Rendőrség, gyámügy, NANE, stb?
2014. nov. 10. 17:09
 2/11 anonim ***** válasza:
rendőrség,azt majd visszavesz rögtön a fater a lendületéből,
2014. nov. 10. 17:09
 3/11 A kérdező kommentje:
Igazából most nem rólam van szó hanem az egyik barátnőmről és segíteni szeretnék rajta mert amiket az apja művel otthon az nagyon nem jó..
2014. nov. 10. 17:11
 4/11 xDelsinx válasza:
Rögtön a zsarukat kell hívni...ez terrorizálás ._.
2014. nov. 10. 17:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Rendőrség első körben. Másodikban költözés, válás, más szállás keresése és otthagyni a francba!
2014. nov. 10. 17:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Suliban tanároknak szóljatok, és a továbbiakat ők intézik.
2014. nov. 10. 17:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a tanároknak nem szólhatunk mert a tanárok egyből felhívják az apát és attól nincs semmi megoldva mert ha haza mennek akkor úgyan onnan folytatodik a vita,a verekedés...
2014. nov. 10. 18:57
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha rendőröket hívjátok fel ott se fogják egyből bevinni az apát. Viszont, ha a tanáraitokkal beszéltek és elmondtok mindent ők tudnak abban is segíteni, hogy legalább a bnőd addig is biztonságban lehessen. Plusz lennének felnőttek mellette még se egyedül ti ketten intéznétek a dolgokat.
2014. nov. 10. 19:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Esetleg mondjátok el a te szüleidnek is, hátha bnőd addig nálatok is meghúzhatná magát.
2014. nov. 10. 19:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát az igazát megmondva én is ilyesmi féle helyzetben vagyok csak én kicsit szolidabban és én már szinte túl vagyok rajta de attól nyugodtan ide jöhetne a barátnőm ma az egyik legjobbfej tanárunkal beszélgetünk ma és ő úgy ahogy de ő sem tudod segíteni de az osztályfönökűnk meg olyan hogy az ilyen ügyett is félvárról venné..
2014. nov. 10. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!