Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit gondoltok egy ilyen...

Ti mit gondoltok egy ilyen apáról? Felelősen gondolkozik vagy lehetne "lazább"?

Figyelt kérdés

35 éves, 8 éve vált el, 2 gyereke van. A 8 év alatt 3 komolyabb kapcsolata volt, mindnek azért lett vége mert ő megmondta hogy nem akar több gyereket, anyagilag és érzelmileg is elég neki a 2. Így közös gyerek kizárva.

Persze ha a nőnek van már előző házasságból, az nem akadály nála, de közöset nem akar.

2013. jún. 20. 13:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Semmit. Nem akar gyereket, nyílt lapokkal játszik Mi rossz van ebben?
2013. jún. 20. 13:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Korrekt. Ez nem lazasag kerdese, nem akar, es ennyi.
2013. jún. 20. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem. Van két gyereke, nem akar többet. Korrekt, felelősen gondolkodó.

Kérdező, ha te szeretnél gyermeket, akkor keress egy olyan apajelöltet, aki szeretne még. Ilyen egyszerű.

2013. jún. 20. 13:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Teljesen korrekt. Nekem is van egy fiam az előző házasságomból. Úgy voltam vele, hogy majd ha találok valakit akkor lehet lesz második. De a férjem is elvált, neki is van egy fia. Ő mondta először hogy szó sem lehet harmadikról így gondolkozzak. Először kicsit meglepett, nem nagyon agyaltam még ezen, de pár pillanat múlva teljes őszinteséggel reagáltam, hogy persze kettő bőven elég. Nem élünk nagyon rosszul, de két gyereket eltartani bőven elég. Az exem úgy gondolja hogy letudja a gyereket havi 15 ezerrel, az ő exe normális, de ő meg egyedülálló szóval a férjemnek jobban ki kell venni a részét az anyagiakból (most tudnék mesélni a nyári táborok áráról...) Harmadik gyerek nagy luxus a mai világban.
2013. jún. 20. 13:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Elvált anyaként pont így gondolkozom. Nekem van kettő, nem akarok többet szülni. Viszont egyáltalán nem zavar, ha egy páromnak lenne gyereke, sőt nekem az lenne az ideálisabb, mert akkor valószínűleg nem akar majd nyaggatni közösért..
2013. jún. 20. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem korrekt. Megmondja a frankót,hogy nem akar gyereket. Ezt a nő vagy tiszteletben tartja,vagy nem.
2013. jún. 20. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!