Mit gondoltok, ha egy lány/nő ilyen életet él, az a szülei felelőssége is? A nevelés hibája?
Figyelt kérdés
19 éves kora óta idősebb, nős férfiak tartják el. Egyszerre több is. A férfiak igényesek, általában jóképűek, de a lány nem szereti őket, csak a pénz miatt van velük. Állítólag sosem volt szerelmes.
Nem titkolja, hogy "jó" életet él. Tanul, utazik, szórakozni jár.
2013. jún. 15. 20:07
1/7 anonim válasza:
Szerintem inkább lelkület kérdése. Van, aki pénzéhes és van, aki nem.
2/7 anonim válasza:
Nem nevelés, én is tök más vagyok, mint a szüleim, nagyon sok családban a gyerek másfelé megy, mint a szülők vagy a többi testvér.
3/7 anonim válasza:
Ez kizárólag a saját felelőssége hogy ilyen kutya nő lett belőle, a szülőket ne kavarjuk bele, van pár dolog ami a szülő felelőssége is egyben, Ez pont nem az
21/F
4/7 anonim válasza:
Felelősség kérdése nem vetődik fel, mert felelősségről csak a bűn tükrében lehet beszélni. Itt viszont nincs semmi bűn, mert a nő életformája nem káros senkire. A moralizálás eredője pedig az SI-faktor, persze csak tudat alatt.
5/7 anonim válasza:
Szerintem meg igen, nevelés kérdése is! És a nevelés meg nem azt jelenti, hogy a gyermek ugyanolyan lesz, mint a szülő, nagyon nem! Egyrészt kérdés, hogy mit látott otthon, mennyire foglalkoztak vele, elbeszélgetett-e bármikor is az anyja/apja vele arról, hogy ez nem helyes, stb...
6/7 anonim válasza:
Vagy esetleg nagyon szegények voltak a szülők és sok vita volt, akkor elképzelhető, hogy inkább békés gondtalan életre vágyik akár ilyen formán is.
7/7 anonim válasza:
Felnőttként döntéseket hoz. Ezek következményeit neki kell viselnie. Nem a szülők luxusk*rvák, hanem a lány. A szülőknek ehhez semmi köze (hacsak nem hiányzik a kisgyerekkori neveléséből az erkölcs, de erről már lekéstek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!