Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek van olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van olyan, hogy egy lány nevelés célzattal dobja a fiút egyenlőre?

Figyelt kérdés
Engem dobtak ki, csak van egy sanda gyanúm, hogy nevelés célzattal teszi. Azért lehetséges, mert 1 dolog nem tetszett nekem, amit többször is szóvá tettem és már idegesítettem ez miatt. Elég makacs a lány, és talán ezzel akarja jelezni, hogy ne szóljak bele a dolgába. Bár az is lehet, hogy egyszerűen besokallt tőlem. De ha nevelés célzattal teszi, akkor meg én gondolkozok el, hogy hogyan is tovább... A lány 23, én 27 éves vagyok.
2012. nov. 21. 23:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem az anyukád! Egy csaj ne nevelje a pasiját. Ha besokallt, akkor besokallt, nem hinném, hogy visszavágyna.
2012. nov. 21. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

EGYENLŐRE a hentes vágja a kolbászdarabokat, amiket EGYELŐRE még nem adott el senkinek

szánalmas, hogy ezt a hibát a magyarok 58%-a mindig elköveti!

2012. nov. 21. 23:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Nevelési célzattal akkor dobnak ki valakit,ha nagyon nem úgy viselkedik egy bizonyos dolgot illetően,ahogyan az egy kapcsolatban elvárható lenne.Nevelési célzattal kidobhatom az alkoholista,drogfüggő,hazudós,vagy hűtlenkedő barátomat például.Nem tudom,nálatok mi volt a probléma,de ha tényleg Veled volt a baj,akkor ez akár valóban történhetett nevelési célzattal is,próbatétel gyanánt.Ez esetben változtatnod kell,és ezerrel teperned.Mondjuk ez attól is függ,Neki volt-e sara,és ha igen,mi,és milyen dolgába akartál beleszólni.

Ha meg tényleg besokallt,azon segíteni nagyon nem lehet,valószínűleg eltört benne valami.

2012. nov. 21. 23:25
 4/5 anonim ***** válasza:
De épp ezaz, nincs min rágódni most, mert ha azért dobott mert besokallt akkor te nem tehetsz semmit, ha meg esetleg nevelési céllal tette volna akkor te dobod őt. Patt. :D
2012. nov. 21. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
A 23 éves lány még kislány szerintem....
2012. nov. 21. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!