Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya hónapok óta csalja apát....

Anya hónapok óta csalja apát. Többször probáltam beszélni anyával hogy hagyja abba de nem érdekelte. Azt tervezem irok a pasinak. Mit írhatnák neki?

Figyelt kérdés
18/L
2017. jan. 31. 17:13
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
6%
Majd ha téged elhanyagol a saját férjed, ha téged akár testileg, vagy lelkileg bántalmaznak, ha a kedves párodnak lesz csak jó a szex, de ki tudja milyen kiszolgáltatott helyzetben vagy, majd akkor gondolj vissza arra, hogy te miket mondtál anyádra. Baromira semmi közöd hozzá, még annyit sem jutott el az agyadig, hogy semmi sem történik ok nélkül.
2017. jan. 31. 19:33
 12/28 anonim ***** válasza:
79%
#11, ezt ugye fordított szereposztásban is így gondolod?
2017. jan. 31. 19:59
 13/28 anonim ***** válasza:
69%

11 :

Gondolom, ha a férfi csalná az asszonyt, akkor minimum szemét disznó lenne. A megcsalás nem megoldás semmire. Az gusztustalan, gerinctelen, gyáva dolog. Ha valami probléma van a párkapcsolatban, akkor nyissa ki a száját és mondja el. Ha nem tudják megoldani, akkor váljanak el. Ne a párját alázza meg szeretővel. De lehet nincs semmi baj a férfival. Elég sok nő szimplán k..va. Ebben az országban legalábbis.

2017. jan. 31. 20:51
 14/28 anonim ***** válasza:
60%
A válaszokból pontosan kiolvasható, hogy ki az a nő itt a gyíkon, aki szintén csalja a férjét!!
2017. jan. 31. 21:58
 15/28 anonim ***** válasza:
94%
Ha 2 ember nem tudja egymást boldoggá tenni és megbeszélni a gondjaikat el kell válni. Nem a megcsalás, megalázás a megoldás.
2017. jan. 31. 22:49
 16/28 anonim ***** válasza:
59%

Szörnyű helyzet, de ezt nem neked kell megoldanod, pláne úgy, hogy a 3. féllel beszélsz. Csak nem gondolod, hogy bármi értelme lenne?

Csak azt tudatodítsd magadban, hogy ez NEM NORMÁLIS dolog!

2017. febr. 1. 04:32
 17/28 anonim ***** válasza:
35%
Ez nem a te dolgod. Ahogyan ök sem szolnak bele a te szerelmi életedbe, ugy te se szolj az övékbe. Ezt ök majd hárman megoldják.
2017. febr. 1. 13:46
 18/28 anonim ***** válasza:
37%
Akik ennyire agresszívan le akarnak beszélni arról, hogy tegyél valamit, azok a nők ezt azért teszik, mert ők sem szeretnék ha valaki elmondaná a viselt dolgaikat otthon a férjüknek.
2017. febr. 1. 18:17
 19/28 anonim ***** válasza:
56%

18-as, nincsen férjem, csak párom, mellette nem nézek senkire, szóval nem tudom, honnan veszed ezt az általánosítást.

De ha a gyerekem olyanba akarna beleszólni, amihez semmi köze, eléggé kibuknék.

Ha ő csalná a párját, én sem szólnék senkinek, csak leülnék a gyerekemmel beszélni. A szerelmi élete mindenki saját döntése.

2017. febr. 2. 11:42
 20/28 anonim ***** válasza:
23%

Én sem vagyok férjnél, csak együtt élünk.

Nem csalom meg a párom, teljesen hidegen hagynak más férfiak.Van gyerekem, nem tűrném, hogy olyanba üsse az orrát, amihez semmi köze.

Édesanyád felnőtt ember, ezt neki kell eldöntenie mit akar, egy gyerek ebbe ne szóljon bele.

2017. febr. 2. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!