Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam meg edesapamnak...

Hogyan mondjam meg edesapamnak, hogy nem Ő fog bekisérni a templomba az eskuvomon?

Figyelt kérdés

Nem tul jo apukámmal a viszonyom,már kisgyerek korom óta.

Kétszer nagyon megverte anyukámat azota teljesen megtort bennem valami,aztan elhagyta anyu legjobb baratnoje miatt. Neha probalja eljatszani, hogy milyen jo apa de ez nem igy van.

Van anyukameknak egy gyerekkori baratjuk aki az en "keresztapam" o volt velem mindig, ra barmikor szamithattam. Azt szeretném,hogy o kiserjen be mert nekem o sokkal jobban apukam mint az igazi.

Ha ezt elmondom apunak megint megsertodik mint egy ovodas és én leszek a rossz.

Mit tegyek?

2017. jan. 31. 16:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
11%
Mond apádnak, hogy cserében őt majd kb. 2 év múlva, a válásodra hívod meg.
2017. jan. 31. 22:00
 12/16 anonim ***** válasza:
73%
Ne érdekeljen, hogy megsértődik. Mondd meg neki, és kész.
2017. febr. 1. 09:06
 13/16 anonim ***** válasza:
73%
Mond el neki, de mivel agresszív időnként, ne négyszemközt. Legalább a párod legyen melletted, hogy ne tudjon bántani "hirtelen mérgében".
2017. febr. 1. 09:13
 14/16 Mraz Ariston Simon ***** válasza:
76%
Nálunk fel sem merült, hogy bárki bárkit bekísérjen, annyi mindenen együtt mentünk keresztül, így ezen is kézenfogva. Volt erre vonatkozó óvatos kérdés, el lett hárítva diplomatikusan.
2017. febr. 1. 09:41
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Engem azert erdekel, hogy megsértodik mert en nem vagyok olyan gondosz ember es nem szeretek senkinek sem fajdalmat okozni.Ettol még nem vagyok gyerekes.

De mindenképpen megmondom neki mert az 100% hogy a kersztapam fog bekiserni mert o volt ott velem midndig. Apam es keresztapam gyerek kori baratok es vele sem fog szoba alni bar amiota megtudta apa hogy bánt velunk azota nincs is joba vele.

2017. febr. 1. 11:10
 16/16 anonim ***** válasza:
67%

Ha én egyszer férjhezmegyek, egyedül fogok sétálni a sorok között.

Szerintem így a legszebb, a bekísérősdi nem tetszik. Gondolom nem a szülői házból mész férjhez, önálló nő vagy, munkával, végzettséggel.

Max a kapuig kísérhetne valaki.

2017. febr. 2. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!