Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam meg edesapamnak...

Hogyan mondjam meg edesapamnak, hogy nem Ő fog bekisérni a templomba az eskuvomon?

Figyelt kérdés

Nem tul jo apukámmal a viszonyom,már kisgyerek korom óta.

Kétszer nagyon megverte anyukámat azota teljesen megtort bennem valami,aztan elhagyta anyu legjobb baratnoje miatt. Neha probalja eljatszani, hogy milyen jo apa de ez nem igy van.

Van anyukameknak egy gyerekkori baratjuk aki az en "keresztapam" o volt velem mindig, ra barmikor szamithattam. Azt szeretném,hogy o kiserjen be mert nekem o sokkal jobban apukam mint az igazi.

Ha ezt elmondom apunak megint megsertodik mint egy ovodas és én leszek a rossz.

Mit tegyek?

2017. jan. 31. 16:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%

Ha beszéltek az esküvőről,akkor simán elmondod,hogy az a férfi fog bekísérni téged. Ennyi.

Nem hiszem,hogy nagyon indokolni kéne,főleg hogyha nem olyan jó a viszony.

2017. jan. 31. 16:13
 2/16 anonim válasza:
93%
Ezen a kérdésen már én is gondolkoztam, mert nekem se jó a viszonyom apámmal. Nagyon ritkán találkozunk, de én se szeretném, hogy ő kísérjen be!
2017. jan. 31. 16:47
 3/16 anonim válasza:
98%

Ez a te esküvőd, életed egyik nagy napja, úgy szervezd, ahogy nektek a legjobb. Kit érdekel, hogy megsértődik? Főleg, ha nem volt egy mintaapa.

Mindenképp olyat kérj meg, hogy bekísérjen, aki hozzád közel áll és aki megérdemli!

2017. jan. 31. 16:48
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Hat... Vagy megadod magad, de ezzel csak a szonyeg ala soprod a problemat, ami elobb-utobb ugyis felszinre tor, vagy pedig vallalod a konfrontalodast, ami igy eskuvo elott nem jon jokor... Bar ha jol ertem, dontottel. Talan az a legjobb, ha leulsz vele es oszinten megmondod, hogy nem tudod tultenni magad azon, ahogy anyuddal bant es ezert egy olyan ember mellett dontottel, aki az igazi tamaszod. Ertheto, hogy igy erzel, de a sertodest nem tudod megsporolni :(
2017. jan. 31. 16:54
 5/16 anonim ***** válasza:
98%

És mi van akkor, ha megsértődik?

Nem jó a viszonyotok, éppen ezt mondtad. Ha megsértődik, az az ő sértődése és nem a tiéd.

Házasodni készülsz, az ég szerelmére! Ezek szerint felnőtt vagy, aki saját családot alapít. Szempont, hogy ki sértődik meg a vázolt helyzetben?! Ismétlem: felnőtt vagy. Felnőtt. Viselkedj is úgy.

2017. jan. 31. 17:07
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
Én nem ültem le vele külön megbeszélni, sőt, egy qrva szót nem szóltam neki erről... feleslegesnek tartom. Még van egy kis idő az esküvőmig, ha esetleg megfordul a fejében az a képtelen gondolat, hogy ő kísérjen, akkor majd szól, rákérdez, vagy valami. Én meg majd válaszolok, hogy "ja, nem, már megkértem leendő apósomat, de azért köszi".
2017. jan. 31. 17:50
 7/16 anonim ***** válasza:
4%
Én nem bánom,de majd ha meghal apád vagy azoké akik itt azt írják ne szólj had sértödjön meg" stb stb.Nos majd akkor se sírjatok "édesapám emléked örökké szivembe él.mert bizony ez igy szokott lenni.Gyerek olyan rövid az élet.A család a család,apád az apád anyád az anyád...és ezen soha nem változtat semmi.
2017. jan. 31. 18:10
 8/16 anonim ***** válasza:
91%

Hetes, téged hányszor vert részegen kékre-zöldre a drága édesapád? :) És anyukád milyen időközönként volt otthon táppénzen édesapád parancsára, amíg elmúlnak/sminkkel eltakarhatóvá válnak a külsérelmi nyomok? Hány tesiről kaptál felmentést a drága arany édesapádtól, nehogy az öltözőben olyat lássanak a kis testeden, ami titok, és ha bárki megtudja, neked annyi...?

Csak kíváncsi vagyok... ;)

2017. jan. 31. 18:16
 9/16 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem se mondj neki semmit, ellenben ha rákérdez vagy utal rá, nahh akkor jusson eszedbe Édesanyád arca, amikor éppen ütötte...

Hidd el, tudni fogod, hogy mit kell neki mondani! Menjen büdös fenébe, oszt' örüljön, hogy egyáltalán elhívod!

2017. jan. 31. 18:38
 10/16 anonim ***** válasza:
97%

Én soha nem értettem az ilyet...bántalmazta anyukádat, veled nem foglalkozott, és te komolyan attól tartasz, hogy ő MEGSÉRTŐDIK?? Ne légy már ennyire óvodás!! Felnőtt ember vagy, aki házasodni készül!

Ki a francot érdekel, hogy megsértődik? Sértődjön, ő baja, neked ebben semmi felelősséged nincs. Nehogy már ez olyan fontos legyen...én ilyen embert amúgy meg sem hívnék az esküvőre...

2017. jan. 31. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!