Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kaptam egy 1-est irodalomból...

Kaptam egy 1-est irodalomból és anyukám nagyon haragszik most rám? .

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma egyest kaptam irodalomból.

Mert feleltem és nem tudtam semmit.

Tudom,az én hibám volt,vállalom a felelősséget.

Elmondtam neki egyből hogy haza jöttem.

És leordította a fejem.

Azt mondta hogy ezt nem lehet kijavítani.

Ráadásul 7.es vagyok és a második félév már bele számít a felvételibe.

És humán szakra szeretnék menni ahova a magyar és a töri kell nagyon.

És nagyon félek hogy most elb.sztam a renomét😭

Segítsetek kérlek hogy békítsem ki anyukámat?

És adnátok tanulásu ötleteket mert bizonyítani szeretnék hogy ki javítom!

12/L

2017. jan. 31. 15:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
7%
Tanulasi otlet: net ki, es nincs kutyafejes szelfi se kozben.
2017. febr. 1. 03:38
 22/26 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, nincs ilyen a kérdésben.
2017. febr. 1. 07:08
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem helyeslem, hogy anyukád "leordította a fejed", bár nem tudom neked mi számít annak.

Viszont az nem indok, hogy nem voltál jelen az órán betegség miatt. Pótolni kell a tananyagot, főleg, ha terveid vannak.

Persze becsúszhat 1-2 rosszabb jegy, de azt javítsd ki. Tanulj és jelentkezz következő órán, hogy javítani szeretnél. Ez a tanároknak is szimpatikusabb, látja rajtad, hogy szorgalmas vagy és a jobb jegyre törekszel.

2017. febr. 1. 21:35
 24/26 anonim ***** válasza:
Én annyit tennék hozzá, hogy nem feltétlenül kivételezés, ha a másik diákot nem feleltette. Nem látsz bele az életkörülményeibe, tanár barátnőm is elnézőbb volt azzal, akinek családi problémái voltak, mint azzal, aki a törött lába miatt volt otthon, mert utóbbival lehet tanulni, ha elkéred a leckét, de ha valakinek súlyos beteg egy szülője, az elvonja a figyelmet. (és ott sem tudta mindenki, mi a helyzet, csak a tanárok tudtak róla.)
2017. febr. 2. 18:59
 25/26 A kérdező kommentje:
Utolsó.Szó sem volt családu problémákról a másik gyerek is beteg volt.Ugyan úgy meg volt fázva...
2017. febr. 5. 12:59
 26/26 anonim ***** válasza:
A tanár egyértelműen kivételezett, ezen kár szépíteni.
2017. febr. 6. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!