Miért haragszik ezért anya?
Figyelt kérdés
Tegnap megjött a menzeszem, és anya nagyon dühös rám mert így nem tudok uszni menni a héten. Múlt héten beteg voltam, jövő héten elutazunk.
Hogy mondjam még neki, hogy nem tehetek róla?
15/L
2016. okt. 24. 06:14
1/9 anonim válasza:
Sehogy. Majd megbékél. Amúgy sem hiszem, hogy ezért mérges. Olykor a szülők hajlamosak a gyerekeiken kitölteni a mérgüket.
2/9 anonim válasza:
Gondolom aggasztja a sok igazolasra varo ora.
4/9 anonim válasza:
egy jó vaskos tampon a megoldás.
5/9 anonim válasza:
Mondjuk mert az hogy megjott, nem kifogas lsd. versenyzok. Arra valo a tampon es ha nem két fillér az ora megertem, hogy nem orul egyhavi kidobott pénznek.
6/9 anonim válasza:
Sehogy ne mondd meg, mert nőbőp van, úgyis tudja. Valószínűleg nem ezért dühös rád, de egyébként menstruáció alatt lehet úszni.
7/9 anonim válasza:
nem mindegy milyen úszás ez? ha fizetős akkor mondjátok vissza az órákat. ha csak sulis, akkor meg ez van. gondolom le tudjátok igazolni.
jövő héten amúgy nem szünet van a sulikban?
8/9 A kérdező kommentje:
de igen, akkor szünet van ezért nem leszek itthon. Ez fizetős úszás, de még nincs megvéve a bérlet és simán le tudom járni a 10 alkalmat 3 hét alatt is.
2016. okt. 24. 14:59
9/9 anonim válasza:
Lol én örültem mikor ez miatt nem tudtam úszni menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!